Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 19:53

a ja chyba cos jeszcze pozamawiam na allegro :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 19:59

witam :-D
dopiero udało mi się zajrzeć :-D bo trzeba się pakować i sprzątać :-D
a co najważniejsze piatek tuz tuż :509: :509: :509:
Ragazza555, mi sie podoba bardziej ten pierwszy kojec :-D
:ico_olaboga: ale lista
ja muszę luknąć w kartony i zobaczyć tylko czego mi brakuje i po sprawie :-D
jedwabna, ty musisz zmienić dowód on nie musi :-D
a jak zmieniasz paszport to przysługuję ci 50% zniżki przez to , ze zmieniłaś stan cywilny :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale fajnie już macie klucze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: my w piątek odbieramy nasze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Beatris60, meble są w kuchni i w łazience :-D
w sypialni jest chyba szafa a my mamy łóżko :-D
do salonu tez mamy meble , stół pod tv, komodę , stolik, kanapę lustro , a kominek już jest :-D i więcej tam nic nie będzie
tylko pokój dziecięcy, pralnia i korytarz są puste jak na razie
Marcia77, ja już też niedawno przeszłam przeprowadzkę w sierpniu z Polski do Norwegii :-D :-D :-D
meble składane braliśmy ze sobą i mnóstwo innych rzeczy a resztę musieliśmy sprzedać :-D
a więc teraz te 30km to niedużo w porównaniu do 1500km :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 20:05

ja już też niedawno przeszłam przeprowadzkę w sierpniu z Polski do Norwegii
no to juz masz wprawe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak juz sie przeprowadzisz to koniecznie fotki poprosze

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:09

Marcia77, będę będą na pewno, aż się zanudzicie nimi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 20:13

będę będą na pewno, aż się zanudzicie nimi
spoko spoko ja lubie bardzo ogladac zdjecia :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2008, 13:00

manenka, czekamy na fotki z niecierpliwośćią :ico_brawa_01:

test na glukoze był męczący, idę się zaraz położyć :ico_oczko: po lekarzu jeszcze koleżankę odwiedziłam co pracuje w sklepie dla maluchów i znowu komoda się wypełniła, ale rzeczy były cudne, musiałam wziąć :ico_haha_01: kupiłam już rożek, lekki kombinezonik, pare pajaców i body :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 16:20

a ja byłam dzis niuni zrobić echo serca..ma serce jak dzwon :-D :-D zdrowiuteńka :-D :-D dzis zrobiłam troche zakupów dla siebie ale oczywiście bodziaki dla dzidzi tez :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

22 paź 2008, 18:52

manenka a my chcemy zebys nas obrzucila fotkami! mozesz nawet z 50 stron nimi zajac! :-D :-D :-D
moj misiek znow wlasnie wyjechal ale ma jutro albo pojutrze wrocic i od razu bierzemy sie za malowanie i wnoszenie mebli. tylko zastanawiam sie jak ja mam tam sprzatac i wogole wszystko ukladac itd jak jest mi juz ciezko nawet buty zawiazac i wstac samej z samochodu :ico_szoking: licze ze mi znajomi troszke pomoga no a my sie odwdzieczymy parapetowka. smutno mi tylko troszke ze wszyscy beda imprezowac i pewnie alkohol sie bedzie lal a ja bede sama siedziec o suchym pysku :ico_placzek: :ico_noniewiem:

dzisiaj bylam w Smyku - jakie tam sa piekne rzeczy dla dzidzi to szok! no ale ceny tez sa wysokie. mimo tego sklep jest swietnie wyposazony i posiada wszystko co dzidzi i mama miec powinny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: troszke pokupowalismy ciuszkow no a reszte wczesniej dostalam. oto co juz mam:
- komplet spioszki i kaftanik frotte rozm 62
- komplet bluza i spodenki welurowe rozm 68
- komplet spiochy i kaftanik 68
- komplet bluza i dresik rozm 68
- body z dlugim rekawkiem rozm 56
- koszulka bawelniana z rekawkami 3/4 rozm 68
- leginsy rozm 62
- kaftanik z dlugim rekawkiem rozm 62
- spioszki rozm 56
- pajacyk rozm 62
- skarpetki 2 pary rozm s
Nie mam pojecia jaka bielizne kupic. jaki rozmiar bedzie na takie male pupcie no ale licze sie ze przeciez dojdzie pampers. I do czego potrzebne tak duzo roznych pieluszek? Chodzi mi ze w wyprawkach pisza ze trzeba miec i tetrowe i chyba flanelowe i pampersy. Po co az tyle? same pampersy nie wystarcza? Moze to sa glupie pytania ale nie mam aktualnie teraz zadnej kolezanki ktora by to wiedziala a za czasow naszych mam bylo zupelnie inaczej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 18:55

w wyprawkach pisza ze trzeba miec i tetrowe i chyba flanelowe
z tego co mi wyjasniały kolezanki to pieluszki potrzebne sa np przy karmieniu zeby podetrzec jak dzidzi sie uleje, prz przewijaniu, przy kąpniu do wanienki..wiec ja pare na pewno kupie

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2008, 21:46

te pieluszki tetrowe są właśnie po to by sobie na ramieniu położyć jak nosisz, by położyć na przewijaku żeby nie na samym plastiku, wózek tez wykłada sie zwykle bo jak sie uleje to łatwiej pieluszke wyprać niż materacyk itd. do takiego wykładania wózka czy łózeczka, fotelika fajne sa te flanelowe, a tak żeby położyć na sobie, podetrzeć buźke to tetrowe lepsze. w wanience sie na dnie też kładzie pieluszke z teo co pamiętam, chyba że ktoś z gąbek korzysta. ale wiem że przy oli to wszystko wykładałam tymi pieluszkami zanim ją połozyłam, jakoś tak higieniczniej mi sie wydawało :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”