Cześć kobitki...Uffff wreszcie przeczytałam wszystko, tylko nie wiem czy będę pamiętać co komu odpisać hihi... ale spróbuję...
Alinko ja kupiłamjuż dawno pas ciążowy i dla m,nie jest to rewelacja... prawie się bez niego nie ruszam. Pod każdą bluzeczkę zakładam jak jest tylko krótsza. Dżinsy noszę często zupełnie rozpięte a na nich maskujący pas. Super sprawa. Nioe jest drogi więc naprawdę polecam każdej. A ja nosze pod bluzkę, lepiej wygląda.
Madziorka super foteczka. Faktycznie fajna z ciebie kobitka, taka dziewczyneczka śliczna, naprawdę wesoła Madziorka hehe... no i brzuszek tę rośnie bardzo ładny, gratuluję.
Te body to Ci powiem, że trosze malutkie kupiłaś, bo rozmiar 50, a my się tu zastanawiamy czy w 56 inwestować. następnym razem spróbuj poszukać większe troszkę, bo jeszcze dzidzia Ci się nie zmieści. No ale to zależy jaka długa będzie jak wyskoczy z brzuszka. No a pościel, pewnie, ze te 10 cm nie będzie za bardzo widoczne.
Natomiast tą teorie o nie przykrywaniu noworodka to nie wiem skąd wytrzasnęłaś. Totalna bzdura, nie słuchaj takich rzeczy kobitko.
Basiu cieszę się, ze już odliczasz dni do powrotu Tomka. Widzisz mówiłyśmy, że szybko minie...
Z tymi teściowymi to faktycznie nieciekawie. Nie cierpię jak ktoś mi się w życie wpierdziela. Dlatego nawet wolę swoją sytuację, gdzie teściowa nie interesuje się nami, niż miałabym znosić jej gadanie.
Moja mama tez pracowała ciężko w ciąży i co z tego. Wcale nie mówi mi tego, żeby mi dowalić. Wręcz przeciwnie. Zdaje sobie sprawę, że to były inne czasy. Teraz sama przyjeżdża, żeby mi okna pomyć lub posprzątać. Nie darowałaby sobie gdyby Tomusiowi coś się stało.
Ja wczoraj miałam cudowny dzień. Wreszcie wykorzystałam słoneczko i pi.ekną pogodę na maksa. Był dłuuuugi spacer z lodami, moja siostra z chłopakiem i przyjaciółka poszli z nami. Było super. Później siedzieliśmy jeszcze razem, oglądaliśmy komedie i śmialiśmy się cały wieczór. Cudownie.