mmm mufinki z bounty... i Ty o tym piszesz na forum dla ciężarnych ! to okrucienstwo hehehe

Ja, jak zwykle z malym opoznieniem, krzywa cukrowa, mocz wyniki wyszly w porzadku co najwazniejsze. Z Oliwierkiem rowniez w porzadku 26tc6d, ok 800g wiec narazie malenstwo to ja nie wiem skad u mnie te 10 kg hehe lekarka sie smiala ze sie grubasek zrobie! Ja ciuszki teraz juz L nosze ale nie sa jakies wielkie i mi nikt nie chce tez wierzyc ze to tyle przytylam, w tylek mi poszlo, piersi no i brzuszek. Reszta narazie ok!
Ale niestety pojawil sie problem gdzie podejrzewalam ze cos jest nie tak cysta w pochwie;((( dostalam masc i antybiotyk ... ktorego sie balam zazywac ale tesciowa jest pielegniarka wiec mnie uspokoila ze ten moge zazywac i ze musze. W poniedzialek ide na dyzur do swojej lekarki zeby zobaczyla czy sie goi, a jak nagle mnie zacznie jakos strasznie bolec to mam jechac na dyzur do szpitala na naciecie:( mam ja juz ponad tydzien, teraz maleje powoli wiec moze obedzie sie bez tego ;-(
Mowie Wam dziewczyny mi tu sie zawsze cos przyplata od poczatku jak mialam krwotok, odlepienie kosmowki do teraz. Ale lekarka mowi ze jestesmy z dzidzisusiem twardzi i nas takie przeszkody nie zrazaja i ze rosniemy zdrowo oboje;-)
[ Dodano: 2009-08-21, 12:00 ]
Ulka bądz dzielna trzymaj sie, jestesmy z Toba !!!!