wiesz co,moja mama stosuje ciche dni i nie wchodzeie sobie w droge...wiesz traktuja go jakby go wogole nie bylo...po kilku dniach zaczyna sie sam odzywac jakby nigdy nic...potem ewentualnie mozna cos wytknac bo tak na swiezo to od razu kolejny wolny dzien od pracy spozytkowany alkoholowo

....no niestety to nie sa fajne sytuacje...pocieszeniem jest ze sama z takim problemem nie jestes...ale tez z nim zyc nie musisz,jestes za mloda zeby sie w ten sposob meczyc moim zdaniem....nie podejrzewam zeby sie to kiedys zmienilo...pewnie co jakis czas bedzie taki wyskok...chyba ze cos sie zmieni...wiesz tu do kazdego typa trzeba dotrzec inaczej...oby Ci sie udalo cos z tym zrobic i go wyprostowac

ale jak?nie wiem....
[ Dodano: 2009-01-20, 13:44 ]
Lady,my uzywamy torrentow do sciagania plikow ale jak one dokladnie dzialaja to nie wiem....tym zajmuje sie A.bo ja w instalowaniu czegokolwiek jestem kiepska
[ Dodano: 2009-01-20, 16:02 ]
hallo a tu nikogo?nosz dziwne bo jednak zwykly wtorek a nie tam zaden weekend
zjadlam,zjadlam Mayci cala czekolade z PL Alpen Gold z nadzieniem truskawkowym...matko juz dawno takiej dobrej w ustach nie mialam i pochlonelam cala

....a Mayci nic nie zostawilam

no ale ona nie powinna nie?
z A. dalej nie gadam,zreszta do pracy pojechal wiec mam spokoj....Maya spi teraz...wogole ladnie dzis je bo nadrabia wczorajszy brak posilu....
[ Dodano: 2009-01-20, 17:21 ]
hallo,dalej nikogo nie ma?
ja przegladam stronki z butami dla dzieci bo chce sie nastawic na jakies koszta z tym zwiazane....i bedziemy potrzebowac 1 trampki lub adidaski i jedne normalne buciki wykrojone z przodu...i chyba z Nexta zamowimy bo ceny nizsze niz w Clarksie a tam w tym sezonie kompletnie nic mi sie nie podoba
i tak sie zastanawiam czy dzieci na to lato juz beda mogly miec sandalki z wolna pieta czy jeszcze z zakryta,sztywniejsza?

bo patrze i w Nexcie mi sie podobaja bardzo niektore ale takich jak miala w zeszlym roku ze pieta byla cala to wogole nie maja w ofercie

co o tym myslicie?wiem ze do lata daleko no ale...ja tam wole wiedziec ile musze miec na e wszystkie buty kasy