Hej kobietki
oczywiście przegapiłam 100 strone

, no ale to nic 200 -nej bede pilnowac :)
kurde niewiem odczego zacząć hmmm
Mróweczka - moja córka tez tańczy co kolwiek gra reklama radio, w kosciele ona tańczy , wiec może jak twój Eryk tez taki tancerz to może ich jako parę poślemy na jakies tańce , nie to ,że próbuje sie wcisnąć przed Martynke , poprostu jako para taneczna
Caro - super ,że z oczkami małego wszystko oki. , mam poprostu boski ten brzuchalek i taki urok masz w sobie naprawdę super
Kolka - moja córka tez odstawiała sceny przy zasypianiu , ale wzięłam ja na przetrzymanie i po 2 dniach zrezygnowała z szleństwem i wygłupami , prawie jak z niani , może Jula też potrzebuje takiego ,,olania'' i da sobie na spopkój i Dorota Zawadzka wcale was nie będzie musiała odwiedzać .
Za to moich znajomych napewno tak . Słuchajcie to co ich 3 letni synek potrafi wyczyniać to przechodzi ludźkie pojęcie . Ale wiecie co jest najgorsze że jak ja jej mówiłam jak on mił 2 lata moze mniej , że za bardzo mu ze wszystkim ulegaja to powiedział mi , że ona mu tak ulega bo nie może tego jego płaczu wytrzymac i żeby mieć święty spokój to mu na wszystko pozwalaja no to teraz ma , że jej sie kładzie w sklepie na podłoge i ryczy , żeby mu loda kupiła albo cos innego a jak ona wychodzi ze sklepu to on i tak zostaje i ryczy , a ostanio go ekspedientka wyprowadziła bo juz nie mogła też wytrzymać hi hi . Wiec tu są dopiero jaja .
Jeżeli chodzi o zakupy to ja poprostu uwielbiam , i widze , że chyba jestem uzależniona , bo tylko kombinuje jak tu cos kupić

raz miesiącu musze sobie coś kupić , a jeżeli chodzi o zakupy dla Lenki to nie potrafie przejść przy sklepie ,żeby nie wdepnąć i czegoś nie kupić . Poprostu mi nie żal kasy na nią , ale nad soba sie zastanawim czy to faktycznie warte takiego czy innego grosza.
Także Kolka jest mi lżej na sercu , że Ty tez tak masz .
Ja tylko wymyslam co by sie przydało jeszcze. No i wymysliłam ,ze nie mam kurtki na zime ale to juz naprawdę nie zmyślam i nie przesadzam i mój mąz też ma jakś 5 letnia więc w tym roku go juz przekonam do zakupu.
u nas z nocniiem sprawa jest załatwiona , rano siada robi kope i siusiu , gorzej popełudniu zdarza jej sie napakowac w pieluche i dopiero pokazać ,że zrobiła , kurde ni eumie pokazac czy powiedzieć wcześniej , że jej sie chce tylko jak zrobi
jakos nie potrzafię jej wytłumaczyć , że trzeba wcześniej pokazać.
Niewiem czy wam pisałam , ale pożegnałysmy na dobre smoka
nawet o nim nieche słyszeć , boje sie tylko , że jak pójdzie do żlobka , żeby nie zobaczyła może iinne dzieci ciagną i ona nie chciała ich naśladować, ale nie sądze , że starszaki maja jeszcze smoki 2 latki , ale kurna różnie może być.
Poza tym dziewczyny zazdrosze wam zakończonych remontów , ja jeszcze powalcze ze 3 tyg zanim sie wprowadze na swoje śmieci, a prawde mówiąc to mam już tego serdecznie dość.
a wczoraj jeszcze sie okazało , że palanty którzy robili wode pozamieniali rury i do kibla leje sie ciepła , i do pralki tez , poprstu ich pozabijam jak sie okaże , że musimy cos kuć w łazience , poprostu pozabijam .