GOSIU to jaką ktoś dostaje ksywkę zależy od ilości wysłanych postów,a że pomogła to że napisano post który może służyć jako rada dla kogoś
wiecie co zobaczcie która jest godz,a ja tu weszłam
ja mam dziś nauczkę że facet jak dasz palec weźmie całą rękę,znacie moje zdanie na temat męskich wypadów, ale i ja myślę,że nie należy przeginać pewnych granic, raz na jakiś czas ok,ale u mnie zaczęło się to notorycznie powtarzać jak się okazuje
muszę się wygadać
zasnęłam dziś przed 22,a mój kończy pracę ok 11 bo wtedy zamyka restaurację,no ok,ale dzwonię gdzie jest a on że poszedł na piwo, nie chciało mi się z nim gadać więc wysłałam smsa że przegiął,kur...... co tydzień chyba też nie należy chodzić
szczególnie jak ma się kobietę w ciąży
i on mówi że długo nie będzie,jak niedługo,no popatrzcie
dobra sobie myślę,zobaczymy,tyle że ja się przespałam i teraz nie mogę zasnąć, więc sobie poczekam, jak wróci w stanie to mu powiem co mnie boli,a ostatnio sobie zbiera i zbiera,cały czas przemilczeć się starałam, ale nie dziś przegiął,jak nie dziś to jutro, ale jestem tak nastawiona, że albo zdecyduje w tą albo wewtą, ja to wogóle tak dziwnie jakoś go odbieram ostatnio,że jakby miał mnie gdzieś
,a to jego pierwsze dziecko więc też powinien mieć wzgląd na to,żebym się nie wkurzała, mały to wtedy wariuje w brzuszku,więc chociaż sobie tu pogadam żeby troszkę się uspokoić,przepraszam,ale nie mam do kogo
no i zobaczcie chciałam dobrze,żeby nie mówił że ma babę jędzę, a teraz to i tak wyjdę na najgorszą
ale mam to gdzieś
do tego dochodzi to o czym MAMOZUZI pisałaś, że seks to normalnie w telewizji mogę pooglądać najwyżej, a kiedyś było odwrotnie, nie było by problemu,żebym nie miała ochoty ale ja ją mam ,wróciła
i a tu nici, nie wiem co sie dzieje, ale o tym na razie nie będę rozmawiała bo najpierw tamto o czym wcześniej pisałam
to się narobilo
[ Dodano: 2007-06-17, 03:22 ]nie no jeszcze go nie ma
ja się kładę ale jutro wojna
teraz to albo nigdzie nie wyjdzie albo nie będzie miał do kogo wrócić