a kij w oko tesciowce!!!! dzis wasz dzien- musisz miec dobry humor!!! idz w poduszke wybluzgaj pania tesciowa i ci ulzyjak zwykle wpier..... sie gdy ja juz zaplanowałam i bedzie tak jak ja chce i koniec basta.

być może. Ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie i wiedzę pochodzącą z opakowania NAN3. Jeśli się pomyliłam todlaczego 2? Po 9 miesiącu już 3 się podaje.
bo bebiko 3 podaje sie po 12 mc. to od firmy zalezy. nan daje sie po 9. to zalezy oczywiscie od dziecka..
nie pomylilas sie w sumie bo to wlasnie od mleka zalezy, a nan 3 to wlasnie od 9 mc a bebiko 3 od 12 mc. no pewnie ze karzda na swoj sposob dba o dziecko bo tez karzde dziecko jest innebyć może. Ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie i wiedzę pochodzącą z opakowania NAN3. Jeśli się pomyliłam to![]()
![]()
Zresztą każda matka po swojemu karmi, wychowuje, pielęgnuje, więc mam prawo mieć zdanie odmienne.
mysle ze lekarka miala troche racjia ja specjalnie zapisalam goo do dzieci zdrowych, bo nie chcaialm zeby od chorego dzieciaka cos zalapal![]()
![]()
ja Cie rozumiem, tez bym chyba tak zareagowala...mysle ze lekarka miala troche racji po to jest podzielone aby te zdrowe dzieci nie zalapaly czegos od chorych. przychodzac z chorym naraza sie inne zdrowe dzieci. ja nigdy z kaszlacym czy katarkowym czy z temp nie ide do zdrowych bo boje sie ze bedzie tam np miesieczne dziecko na szczepienie i zlapie cos od mojego... ja bym sie wsciekla gdybym poszla do zdrowych i jakas matka by kaszlace przyprowadzila to bym wyprosila taka. po to ten podzial jest! sorki ze tak otwarcie pisze
tak myslalam, ze nie zrozumialas....przepraszam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość