hej
stawiam

imieninowe,dopiero teraz bo byłam dzisiaj zajęta-rano po rodzinne i wysłać paczki,potem ogórki,a jak skończyłam to przyjechał kuzyn z dziewczyną,ciotka i kuzynka no i sobie popili i mąż już śpi

Milena zasnęła przed 20 i jeszcze śpi,nie wiem czy to na noc czy się obudzi
dziękuję za życzenia
a długo Milenka miała ten odczyn na ramieniu?
nie wiem,ale długo na pewno nie,chyba do miesiąca
uff, a już myślałam że Hania sama gdzieś cichaczem pobiegła nie mówiąc Ci gdzie-dzieci różne pomysły miewają.
nie,no ona sama nigdzie nie wyjdzie

brama wjazdowa zamknięta,bramka też na kluczyk to sama nie wyjdzie
emilia7895 nie dziwię ci się,że się pokłóciliście,bo mnie też tak teściowa by wkurzyła,bo skoro wie,że są wtedy dzieci kąpane i szykowane do spania to albo niech pomoże albo przychodzi wcześniej skoro i tak nie pracuje

a P to bym dała popalić,skoro jest w domu to niech pomaga a mama zawsze może trochę poczekać
moj to wychodzi z takiego załozenia ze jak bedzie sie kobiete za bardzo chwalic i jej ciagle dogadzac to ona sie zrobi strasznie rozpuszczona i luksusowa
mój też tak kiedyś myślał,ale szybko go z błędu wyprowadziłam
A dzis bylismy na kontroli bioderek i nie musimy juz nosci dodatkowej pieluszki jupiiiiiiiii
super,że wszystko ok
Koroneczka tobie też wszystkiego najlepszego w dniu imienin :ico_prezent:
wczoraj popisałam troszkę z
mamą Izuni i jest już drugi tydzień u mamy,w sobotę wracają do domku, Iza dużo lepiej,ale pewnie dlatego że babcia jej dużo czasu poświęca, Ada niestety dalej nie chce butli a ma 3 mies żeby się oswoić bo przecież
mama Izuni będzie wracać do pracy na 3/4 etatu

dzisiaj miała sprawdzić czy może glukoza małej z butli zasmakuje
[ Dodano: 26-07-2011, 21:29 ]
patrycja_g może to faktycznie depresja jak pisze
Koroneczka która różnie się może objawiać

mam nadzieję,że szybko ci to minie i będziesz się lepiej czuła