ale jaja moja szwagierka tez w ciąży ma na 9 marca termin też bedziemy razem wózki pchaly :) najlepsze że tescie to sie cieszą bo jak mieli tylko Franusia tak teraz w przyszłym roku dwoje sie urodzi :)
A u nas trochę inna sytuacja. Mieszkamy na wsi, ludzie są inni..., siostra mojego K nie ma ślubu, miał być w lipcu 2012 a teraz się okazało, że w ciąży no i teściowa wielce obrażona chodzi, że nieślubne dziecko córka będzie miała. Ślub pewnie przesuną ale teraz szwagierka strasznie smutna że tak rodzice zareagowali..., mnie zresztą też przykro, bo mi nadskakują a ją dziwnie zaczęli traktować. Jak w jakimś ciemnogrodzie
Pogadałam sobie wczoraj z przyszłą mamuśką i trochę jej nagadałam, że jest dorosła i samodzielna, ma faceta i nie ma się przejmować, bo to nic takiego..., mam nadzieję że sytuacja się odmieni. Tzn. wiem, że się zmieni i jeszcze ten wnuczek czy wnuczka będzie najukochańsza bo to od córki a nie od synowej
[ Dodano: 20-09-2011, 10:49 ]
Witam nową mamuśkę
mama_zuzi1980, śpij, spij..., będziesz miała więcej siły do pracy..., albo i nie