mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2011, 09:33

Laseczki, czy wy spac nie mozecie???? :ico_haha_01: Od rana ruch jak w ulu... Ja Nell wlasnie odstawilam do p-kola, zuzia juz od 8 w szkole, a mnie czeka pisanie pracy jednej :ico_olaboga: serio, nie wiem nawet jak sie do tego zabrac..... Poza tym spac mi sie chce ciagle wiec chyba najpierw sie wyspie :-D

Witam nowa mamusie! Widze ze Twoj synek ma tyle co moja mlodsza corcia, bedziemy wiec mialy taka same roznice wieku miedzy dzieciaczkami!

Milego dnia!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 wrz 2011, 09:49

witam i ja ale w podlym nastroju,wczoraj wieczorem znowu wymiotowalam,rano o 6 Zuzka juz do mnie przyszla wyspana,mdlosci mnie mecza od rana i wyc mi sie chce :ico_zly: Nie moge napic sie kawy,bo po kawie mam jeszcze wieksze mdlosci,ehhh :ico_placzek:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2011, 10:06

iw_rybka,
Eh biedna, ja kawe juz tez przestalam pic bo mnie ciaglo na sam widok.... Trzymaj sie!

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2011, 10:40

Nie moge napic sie kawy,bo po kawie mam jeszcze wieksze mdlosci,ehhh :ico_placzek:
trzymaj sie ... tez tak mialam ... czasami nawet wymiototwalam po kawie ale juz mi przeszlo... w moim przypadku mam bardzo niskie cisnienie i czasami az mi sie kreci w glowie i slabo sie czuje a jak napije sie kawy to cisnienie wzrasta i czuje sie lepiej :-)

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 wrz 2011, 10:46

ale jaja moja szwagierka tez w ciąży ma na 9 marca termin też bedziemy razem wózki pchaly :) najlepsze że tescie to sie cieszą bo jak mieli tylko Franusia tak teraz w przyszłym roku dwoje sie urodzi :)
A u nas trochę inna sytuacja. Mieszkamy na wsi, ludzie są inni..., siostra mojego K nie ma ślubu, miał być w lipcu 2012 a teraz się okazało, że w ciąży no i teściowa wielce obrażona chodzi, że nieślubne dziecko córka będzie miała. Ślub pewnie przesuną ale teraz szwagierka strasznie smutna że tak rodzice zareagowali..., mnie zresztą też przykro, bo mi nadskakują a ją dziwnie zaczęli traktować. Jak w jakimś ciemnogrodzie :ico_placzek:

Pogadałam sobie wczoraj z przyszłą mamuśką i trochę jej nagadałam, że jest dorosła i samodzielna, ma faceta i nie ma się przejmować, bo to nic takiego..., mam nadzieję że sytuacja się odmieni. Tzn. wiem, że się zmieni i jeszcze ten wnuczek czy wnuczka będzie najukochańsza bo to od córki a nie od synowej :-D

[ Dodano: 20-09-2011, 10:49 ]
Witam nową mamuśkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mama_zuzi1980, śpij, spij..., będziesz miała więcej siły do pracy..., albo i nie :-D

ancurek86
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 wrz 2011, 11:00

Ahh mnie też te mdłości męczą..ale martwi mnie co innego - biore luteine od 5 tygodnia, co jakiś czas mam takie lekko brązowe plamienia szczególnie rano, wczoraj nie było a dziś były...byłam w czwartek u lekarza, serdszuko biło i wszystko było ok a ja się znów boję...chyba będę dzwonić do tego mojego lekarza...

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2011, 11:08

zapomanialam pogratulowac nowej mamusi :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_ciezarowka:

ale martwi mnie co innego - biore luteine od 5 tygodnia, co jakiś czas mam takie lekko brązowe plamienia szczególnie rano, wczoraj nie było a dziś były...byłam w czwartek u lekarza, serdszuko biło i wszystko było ok a ja się znów boję...chyba będę dzwonić do tego mojego lekarza...
zadzwon i upewnij sie ....ale na bank wszytsko jest ok :-) ja tez mialam plamienia .. balam sie jak cholera a teraz wszystko jest w porzadku, lekarka odstawila mi utrogestan i jest ok , chyba 2 razy mialam rano 2 plamki brazowate po stosunku poprzedniego wieczora wiec myslalam ze to nadzerka ale wyniki cytoplazmy wyszly ok , nie mam nic, bo prostiu mamy to robic "delikatniej" i ...skutkuje :-)

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!

20 wrz 2011, 11:43

Bry

młody dał pospać ale i tak oczy mi sie zamykaja :ico_szoking: nie wiem czy sie kiedys wyspie :ico_wstydzioch:

kingoza, dopiero doczytalam reszte, sliczny masz brzuszek :ico_brawa_01:

gratuluje nowej mamusi :ico_brawa_01:

iw_rybka, wspolczuje tych mdłości :ico_sorki:

dzwoneczek takie zacofanie w Bydgoszczy w poklinicie mswia :ico_olaboga:

ide drugie sniadanko wciągnąć milego dnia !

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2011, 12:05

nie wiem czy sie kiedys wyspie :ico_wstydzioch:
wyspisz sie, wyspisz :ico_haha_02:
kingoza, dopiero doczytalam reszte, sliczny masz brzuszek :ico_brawa_01:
dziekuje, mam nadzieje ze w krotce tez sie pochwalisz :ico_haha_01:
:-D

[ Dodano: 20-09-2011, 12:08 ]
mam do was pytanie moje drogie ... czy po narodzinach waszego pierwszego dziecka, ktos wam pomagal przy dziecku, np. kapiele itp

Awatar użytkownika
Gusia90

20 wrz 2011, 12:36

czy po narodzinach waszego pierwszego dziecka, ktos wam pomagal przy dziecku,
ze wzgledu na to ze mieszkamy z moimi rodzicami to tata kąpał Krzysia ale bardzo chcial i sprawialo mu to wielka rdosc :-D i raz w tyogdniu spal u rodzicow w pokoju :ico_haha_01: a tak to wszystkm my z mezem sie zajmowalismy,

teraz pewnie tez tak bedzie :ico_brawa_01:

no wsumie mam zamiar sie pochwalic ale kabel do telefonu przepadl :ico_noniewiem:

co na obiad planujecie?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”