U nas znowu pochmurno

Biedaczynamąż choruje dzisiaj![]()

emilia7895, myślisz, że to to ciasto? może w sumie racja, bidulka kupki nie mogła zrobić

Dziewczyny dajcie znać po szczepieniu co tam

Tak, my mamy na 16.U nas ze smoczkiem to różnie, młody raz chce raz nie i zasypia bez niego. Czasami podudla może z 30s i wypluwa a ja drugi raz mu nie daję. Innym razem bez niego nie uśnie i jak wypluje wcześniej to krzyk by mu dać raz jeszcze.Murchinson widzę,że ty też dzisiaj na szczepienie idziesz jak my![]()
Dam, dam, naklejam dziś plasterki emla zobaczymy jak działają bo różne opinie o nich słyszałam.Dziewczyny dajcie znać po szczepieniu co tamOby dzieciaczki nie płakały!
![]()
Nic tylko się cieszyćKoroneczka takich jak Ty co karmią i mogą jeść wszystko to na palcach jednej ręki można policzyć i to pewnie by jeszcze tych palców było za dużo bo to przypadki pewnie 1 na 1000 albo i więcej.
Mmmm pyszotaNa obiad mam jeszcze z wczoraj cannelloni.
I słusznie. U nas mały nadal ma bardzo silny odruch ssania, nawet pediatra to nam mówiła tydzień temu, dlatego głownie dostaje.A co do smoczka my Małemu w ogóle nie dajemy od jakiegoś miesiącaWcześniej miał, ale sporadycznie i w sumie nie był potrzebny. Teraz Maksio zasypia sam, nawet nie zapiszczy, zostawiam go i zasypia
Więc niepotrzebnie smoczka nie daje
On to szybko wypluwa, a w ciągu dnia może za 2-3 razy dudla przez chwilę albo wcale więc sądzę, że nie będzie większego problemu z oduczeniem. Zresztą my już powoli też próbujemy odstawić smoczek. Nie wyobrażam sobie małego ze smoczkiem w wieku 3 lat albo biegającego non stop z nim w buzi.Ale to nic strasznego, ważne by dziecko nie chodziło ze smoczkiem do 3 roku życia, trzeba oduczyć w odpowiednim momencie
Od wczoraj zrobił się strasznie gadatliwy i śmieje się w głos, aż piszczy![]()
Milenka też bez problemów brzuszkowychKoroneczka Maksio chyba jako jedyny nie ma problemów z brzuszkiem?
to albo wyrzuć albo oddaj mężowi i nie palMój M zaczął znowu palić jak byłam w ciąży i teraz mnie kusi, a dzisiaj dziad kupił mi paczkę fajek żebym miała jakby mnie naszło![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość