MamciaKochana, nie wstydź się tylko pokazuj to video
lulu ja też daję jeszcze mleko modyfikowane, bo jest lepsze dla dzieci do 3 lat niż krowie - i nie chodzi o to że może uczulać tylko o to że ma skład gorszy różnych minerałów i enzymów których małe dzieci nie trawią
Karolas mój mąż chciał Volkswagena, bo do tej pory miał dwa (jeden przeze mnie rozbity

_ i teraz ten jest trzeci, a wszystkie w Poznaniu kupione hihi

w poniedziałek wielkanocny jechał po ten samochód, zjadł obiad z moimi rodzicami i do Warszawy wracał hihi - w pół godziny mieliśmy się zdecydować na to autko

Tylko raz nim jechałam jak narazie i było OK tzn nie czułam że to kombi, zresztą na długość jest taki podobny jak ta nasza Jetta była. Znowu tylko musimy sie przyzwyczaić do klekotu diesla, ale nie jest tak źle, na trasie potrafi przy spokojnej jeździe spalić tylko 5 l/100 km..! Teraz tylko kredyt załatwiam cały tydzień, żeby szybko tacie kaskę oddać , a to nie takie proste
Katelajdka ja też nie daję danonków tylko normalne prawdziwe jogurty
A jeśli chodzi o spanie to moja panna zasypia późno dopiero ok.23.00 i nie ma znaczenia ile śpi w ciągu dnia Czasami jak zaśnie ok 22.00 to jest święto i mam mnóstwo

czasu dla siebie bo jak idzie spać o tej 23 to ja zaraz też bo wiem , że o swicie pobudka. W dzień jestem w pracy także mieszkanie mam strasznie zapuszczone i nawet marzę o gruntownym sprzątanku

niezłe mam marzenia hihi