hej
Żeczywiście dzień dziś taki pochmurny ,a my jacyś niemrawi od rana
Mela śpi ,dziewczyny co do sera to moja wcina nie za często ,ale lubi czasem zjeśc plaster taki mega,a co do samodzielnego jedzonka to tylko kanapa w ręke w zasadzie tez woli jeść wszystko rękoma ,a co do łyżki raczej jeszcze nie daje az tak sie nie pali do samodzielnego jedzenia z talerza lub miski ,ale co do kubka ,szklanki to doskonale potrafi pić i nie rozlewa nie leci jej po brodzie bo delikatnie przechyla i upije bardzo małą ilość posiorbująć
aga jestem w szoku ,że
emi tak uwielbia mięcho ,kotleciki czy coś tam(to ja sie nie dziwie ,że ona tak dorodnie wygląda) , i to w takich ilościach ,moja nie przepada ,jak cos to tylko skubnie ,raczej narazie jaroszka
a jak tam u was samodzielne ubieranie sie? .........bo moje dziecko uwielbia sie przebierac ,załozy spodnie ,majtki , ulubione jej skarpety robi to w mig ,tak samo jak z rozbieranie
suwaczek tez se rozepnie i guzik tez tylko nie ma jeszcze az takiej cierpliwosci do wszystkich ,mysli ,że jak jeden rozpiety to juz wszystkie jej tak szybko pójda ,a potem sie szarpie i wkurza
,nooo i pawera ma
takiego ,że juz szybciej odemnie biega
ja to musze miec adidasy ,żeby porzadnie zacząć ja gonić tylko jej sie nóżki na boki wywijają
[ Dodano: 2008-08-28, 16:32 ]
urmajo -bedziemy pamiętać o poniedziałku