Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2008, 14:17

Marcia, zrób rekonesans który okulista chętny do takich zaświadczeń, nawet w necie wpisz okulista i swoje miasto i cc może coś wyjdzie.

mój syncio zwykle wieoczorem najb ruchliwy więc nie panikuje, ale zwykle i w ciągu dnia miał okresy szału a tu dziś lekkie puknięcie może ze 2x było...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 14:18

Marcia77, o kurcze to niezłe :ico_olaboga:
ja mam 0 i w drugim tez 0 :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-27, 13:19 ]
Beatris60, a ty dlaczego masz cc?? przez wzrok czy cos innego??

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

27 paź 2008, 14:29

Marcia to znaczy ze masz slaby wzrok? zupelnie sie nie znam na tych liczbach bo ja mam calkiem zdrowe oczy, ale slyszalam ze sa jakies tam przeciwskazania do porodu naturalnego jesli ma sie duza wade wzroku. mimo wszystko ze tamten lekarz ci nie wystawil tego papierka to nie odpuszczaj i idz do innego.
teraz to zescie mnie przestraszyly z tym ze wasze dzidzi sie tak malo rusza. to moze moje jakos tak nadmiernie? bo ja to zadko kiedy czuje zeby sie wogule nie ruszalo.
manenka ja tez nie rzadko mam wypukly brzuszek w jedna strone bo tak akurat sie dzidzi uklada. a no i zdjecia zrobie jak tylko wszystko juz posprzatamy, wniesiemy meble i wprowadzimy sie juz na dobre. no moze to potrwac jeszcze z tydzien gora 2. a ja bym chciala juz :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-10-27, 13:30 ]
czekamy na zdjecia!!!! mnie juz wierci z ciekawosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 14:33

no moze to potrwac jeszcze z tydzien gora 2. a ja bym chciala juz :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jedwabna

27 paź 2008, 14:44

no my ostatnio tez zesmy kupili pralke. ale lodowke tez mamy zamiar. a jaka wy kupujecie? a no i czajnika tez nie mamy. w sumie to nic nie mamy:) ale powoli sie kupi i urzadzi. :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 14:48

jedwabna, myślałam o samsungu taka duża z oddzielna zamrażalka i oddzielna lodówka ale razem połączone
ale nie wiem zobaczymy co nam w oko w sklepie wpadnie

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2008, 14:58

Beatris60, a ty dlaczego masz cc?? przez wzrok czy cos innego??
pisałam Wam - z olą miałam cc bo miałam dytonie szyjki macicy - szyjka jest rwarda i nie rozwiera sie, nie ma postępu akcji porodowej. dzwoniłam do położnej która była przy porodzie oli - powiedziała ze na 90% też teraz tak będzie, więc nie chce już próbować i rodzić cały dzień jak mam 10% szans.

manenka ważne że zarys już jest, a jakie zakupki przyjemne przed Wami :ico_brawa_01: to teraz często do siostry chodzisz :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 paź 2008, 16:30

czesc dziewczynki

u mnie weekend zleciał spokojnie, nawet mąż zrobił małe zakupki dla małej :)
byłam też w sklepie i oglądałam na żywo łóżeczka turystyczne i teraz już wiem dlaczego manenka, polecałaś łóżeczko luna, ten przewijak to nie ma porównania z tymi materiałowymi i podjelam decyzje ze też kupimy łóżeczko luna

tylko jakbyś mogła jeszcze podpowiedzieć czy do takiego łóżeczka na ten materacyk to prześcieradło z gumką sie nadaje czy lepiej bez ? :ico_sorki:

upatrzyłam sobie też juz pościel na allegro i komplet wypełnienia który jak sie okazało sprzedaje sklep który jest koło mnie i dzisiaj u nich byłam i kupilam

a jutro bedę miała małe zamieszanie bo mąż obiecał że przestawimy szafe zeby zrobic miejsce na łóżeczko :-) i wtedy je zamówie i bedze juz wiedziec ile mam miejsca aby kupić komodę

ja też sie zastanawiam czy rodzić naturalnie u mnie w Kraku bo mam mozliwosc miec cc tylko w innym miescie tylko musze podjac decyzje bo wtedy musiala bym zaczac chodzic do innego lekarza i caly czas sie zastanawiam :ico_olaboga:

manenka, super zdjęcia mieszkanka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-27, 16:33 ]
a zapomniałam dodać ze dzisiaj ide do mojej ginki :-)

Awatar użytkownika
jedwabna

27 paź 2008, 16:35

manenka ale extra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widze nawet ten sam styl domku jaki widzialam na kazdym kroku w szwecji. jeszcze chyba wam brakuje troche sprzetow, no ale przeciez to sa poczatki i najwazniejsze ze swoj wlasny kat macie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D bardzo fajne mebelki w lazience :-)
a mnie jakas chandra chyba dopadla. nie mam cos chumoru i az plakac mi sie chce a nawet nie wiem z jakiego powodu. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
chyba sie dzis wczesniej poloze. chcialabym przespac ten czas podczas ktorego nie ma mojego meza i obudzic sie dopiero najego przyjazd :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”