statnio jak chciałam wrzucic więcej fotek to mi wyskakiwal komunikat, że za dużo znaków tam wkleiłam czy jakoś ta
Buzok nie zniechecaj sie W podpisie mi tez juz tak wyskakiwalo :) widocznie mamy pelno
Ale mozesz wklejac tu gdzie posta piszemy to da rade

mowie z doswiadczenia.
A tak w ogole to witam juz z Pl. Matko jak ja kocham tu wracac

Cale dwa tygodnie w kraju

Zeby nie bylo tak juz przewspaniale to bierze mnie cos choroba, znaczy rozwija sie bo w Anglii sie zaczelo, gardlo, kaszel i zatykajacy katar. Dzisiaj rano juz mowic nie moglam. Moze wybiore sie do lekarza - jak ja tego nie lubie albo kupie po prostu cos w aptece, chociaz u nas to i leki bez recepty nie bardzo chca dawac ciezarnym - zobaczymy.
Madzka to ciesze sie, ze juz wszystko dobrze z Toba i z dzidzia, a jak poznasz plec to chwal sie szybciutko

Moi znajomi zaczeli podobna tradycje u swoich dzieci - maja trzech synow - wszyscy na K no i nazwisko tez na K
Tynusz ja ostatnio kupowalam na allegro dla siebie -bo niestety z Oliwka bylam w ciazy w lecie i ani jednej bluzki z dlugim rekawem nie mialam

. Nie chcialam znow nowych kupowac, bo juz tylko 4 mce zostaly z hakiem wiec odpuscilam troche i na allegro uzywane kupilam. Teraz zabiore jak bedziemy wracac
No a dla corci musze przeglad pudel po Oliwce zrobic, jak juz pozalatwiam co trzeba, to sie za to wezme
Buzki dla wszystkich