fakt, niecodzienny widok... ja mam tatuaz na ramieniu i tez czasem ludzie na mnie dziwnie patrza mimo wszystko... ale Twoj maz ma tego masakrycznie duzogeneralnie moj kuba wszedl i wyszedl, pani na jego widok szczeka opadla, chyba tylko sejana mogla mojego meza na zdjeciu widziec to wie, ze niecodzienny to widok
a co ma badanie krwi do plci?na pytanie o plec powiedziala, ze sobei moge badanie krwi zrobic za 100e to bede wiedziala
a moze miala zwyczajnie zly humor? Jak to moj P. mowi; moze w nocy nie poruchala? hihihiw zasadzie nie zalezy mi, chodzi mi tylko o to jak nas dzisiaj nie fajnie potraktowala...
ale ludzie niestety tacy sa, ze jak widza kogos troszke innego od nich to odrazu go skreslaja... ja mam na parterze sasiada z mnostwem tatuazy, piercingami i dziurami w uszach i w miare uplywu czasu moge stwierdzic, ze jest nawet ok...
najwazniejsze, ze wszystko u malenstwa dobrze... A moze warto zmienic lekarke?u naszej dzidzi wszystko ok... ma 89mm wzsystkie kosteczki prawidlowej dlugosci, termin usg nadal pokrywa sie z moim suwaczkowym...