Cześć laski!
Aniu czekamy na fotki!
Frydzuś, a co to za czopki? Tak na wszelki niewielki trzeba wiedzieć...
Mam nadzieję, że Wiktorii i Emilce miną te paskudztwa i będą uśmiechniętymi zadowolonymi maluchami
Asiula Emilka cudna!!!
My po kościółku, robimy obiadek i czekamy na tatusia
Byłam wczoraj zrobić im avanti za zdjęcia..Kamilko tak , jak mówiłaś... Z tymi marginesami można zamówić, wówczas będzie całe zdjęcie i biały brzeg... ale wiecie co? Zrobili ze mnie wariatkę i mniało to taki finał.

Nie chciałam dalej się wykłócać , bo moje mleko i tak ma tendencje do zanikania, więc dałam sobie spokój.. oni by mi i tak kasy nie zwrócili, zamówienia nie wykonali ponownie, a ja bym mleka nie miała... Kurde ta bab do mnie mówi "słuchać trzeba co maszyna mówi!! " a ja do niej, ze ta gdzie ja zamawiałam zdjęcia nie mówiła..a ona "no tak ta nie mówi, ale wystarczy wsłuchać się co inne mówią! "

Ja do niej , że musi być informacja napisana obok maszyny do zdjęć, żeby uważać na format, że może łby poucinać... a 0ona" nie mamy obowiązkju!!!"

kurrr

potem jak próbowałam doszukać się w tej nieszczęsnej maszynie gdzie nastawić tą funkcję, to sam pracownik ledwo co mi odnalazł.. paranoja... Ja jestem zwykłym laikiem, skąd ja mam wiedzieć, że to tak może być???...echhhhhhh Media Markt bulwa mać nie dla idiotów.. tam z ludzi robią idotów

ale już nie pisze nic, bo się nakręcam i znowu zła jestem. Jak wyszłam z tego fotolaboratorium byłam taka zła, że aż mi się płakac chciało... Ale sobie na pociechę poszłam do C&A i kupiłam Wanesce 2 super bodziaki i dresik z kotkiem
[ Dodano: 2007-08-26, 13:28 ]
Aniu zdjęcia fantastyczne! Helenka wyglądała jak mała królewna
Bardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie, takie jakieś...wyjątkowe