Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 17:54

Do szpitala no może tak ale tylko na porodówkę ..

nie by leżeć i słuchać ........ :ico_noniewiem: to lepiej w domu i w spokoju ...
mówisz ,ze do porodu szwagierka wiesz dobrze jest by ktoś był choć na korytarzu ,,,

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2010, 17:54

Martusia30 napisał/a:
do szpitala musisz miec ubranka dla dzidzi ?
niby nie, ale wole miec swoje niz te szpitalne.

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2010, 17:55

mówisz ,ze do porodu szwagierka wiesz dobrze jest by ktoś był choć na korytarzu ,,,
mój maz mial byc przy porodzie i mial byc ze mna caly czas ale nie wiem jak to sie skonczy. on zmienil ostatnio zdanie ze nie chcialby widziec tego wszystkiego, jest furiatem boimy sie oboje ze nie wytrzyma i wybuchnie na lekarzy lub pielegniarki jak bede wyla z bolu, on bedzie zdezorientowany itd. no i eraz nie wiem jak to wszystko wyjdzie tak naprawde.

pewnie spanikuje jak zadzwonie ze rodze

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 17:56

z tymi ciuszkami to pytam bo własnie zależy od szpitala ..niektóre mają wyłacznie swoje a to dlatego ,ze one je piorą prasują i dziecko nie ma uczuleń ,,,
noi szpitale nadal serwują Bety :ico_olaboga: ,które strach odwiązać

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 gru 2010, 17:56

pamietaj ze moga ci sie niezle zafajdac,nie tylko od kupek ale tez od jodyny np jesli beda dziecku pepek smarowac
no trudno... spytam tej poloznej co proponuje zobaczymy... moze masz racje?

[ Dodano: 2010-12-01, 16:57 ]
noi szpitale nadal serwują Bety
nie wiedzialam o tym :ico_szoking:

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 17:59

mój maz mial byc przy porodzie i mial byc ze mna caly czas ale nie wiem jak to sie skonczy. on zmienil ostatnio zdanie ze nie chcialby widziec tego wszystkiego, jest furiatem boimy sie oboje ze nie wytrzyma i wybuchnie na lekarzy lub pielegniarki jak bede wyla z bolu, on bedzie zdezorientowany itd. no i eraz nie wiem jak to wszystko wyjdzie tak naprawde.

pewnie spanikuje jak zadzwonie ze rodze
Z jednej strony to dobrze by facet był bo zwyczajnie doceni co kobieta musi przeżyc ,,z drugiej strony nie pomoże bo to niemożliwe to wyłacznie twoje pole bitwy ,,niestety .a osoba z rodziny jest potrzebna by ktos zachował trzeżwość umysłu bo ty tego miec nie bedziesz to tak dla bezpieczeństwa ...twojego i dziecka ...
noi strona psychiczna bo możesz ty chciec by ktoś przy tobie był albo wrecz przeciwnie poczujesz wstyd skrepownie

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2010, 17:59

Martusia30 napisał/a:
noi szpitale nadal serwują Bety
nie wiedzialam o tym :ico_szoking:
moj syn to uwielbial,lubil byc ciasno obwiazany jak baleronik :ico_haha_01: a ja jak rozwiazalam to nie umialam zawiazac :ico_olaboga: a cora juz tak nie,ona goraca dziewczyna w samym body spala pod pielucha tetrowa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 gru 2010, 18:01

dorotaczekolada, kazde malenstwo inne :)
noi strona psychiczna bo możesz ty chciec by ktoś przy tobie był albo wrecz przeciwnie poczujesz wstyd skrepownie
moje ukochana tesciowka mowila do mnie "po co Adam przy porodzie, ja zygalam pocilam sie strasznie i nie chcialam zeby ktos mnie ogladal w takim stanie. po co traumatyczne doswiadczenia mojemu synowi przysparzac?" wredna szm.... :ico_zly: nienawidze jej...

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 18:01

Z betami to zależy ja zawsze wczesniej odwiedzałam oddział by dowiedziec się co dodatkowo potrzebne jest do porodu i po ...bo bywa ,ze szpitale mają wymogi ,,wenflony ,plastry,enemę podkłady itd

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 gru 2010, 18:02

no a mialyscie cos takiego jak mrowienie u rak? od paru dni jak np cos zle zlapie to niekiedy czuje mrowienie w dloni jakbym na jakis nerw nacisnela. a robie zwykle czynnosci jak np trzymam widelec w dloni. ponoc dzidzia naciska na jakis nerw/

[ Dodano: 2010-12-01, 17:03 ]
teraz wlasnie probuje te ziemniaki z piekarnika czy dobrze doprawione i trzymajac sztucce w dloniach czuje mrowienie smieszne

Wróć do „Pozostałe”