Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2008, 22:05

duży duży papulak taki
nie wiem czy nie bedzie mial problemów np z siadaniem itp bo wiecie grubszym dizeciakom jest trudniej,oby nie,ale fajowy jest
poliki ma ogromniaste hihi :-D

[ Dodano: 2008-05-27, 22:07 ]
odchudzam sie od wczoraj,nie wiem czy wam juz pisałam
nie wiem ile waże ale po spodniach czuje ze nie za wesoło jest,kurcze pozwoliłam sobie na wiele i mam
poszło w uda i biodra najbardziej :ico_placzek: brzucho też nie za bardzo, od wczoraj zero kolacji (bo to głownie przez jedzenie kolacji to wszystko) i w dzień też nie za wiele,najgorzej ze jestem przed @ i zreć mi się chce non stop,ale wytrzymam ,lato za pasem jak ja bede wygladac :ico_olaboga:
cwiczyć by się przydało,ale leń taki ze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2008, 22:08

kasiekk, hehe, no rzecywiście duzy chlopaszek, jakie te policzki fajne, do calowania, no i jet co poprzytulac, hihi
ps Filka ma takie same skarpetki jak Pelus :-)

Spóżnione zyczenia dla Wiktorka, duzo zdrówka , radosci i wszystkiego najnajnaj lepszego :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-05-27, 22:14 ]
kasiekk, ja ciagle sie odchudzam, po porodzie ten pierwszy rok to chudlam i s powrotem tylam, jak podliczylam ile kilo schudlam lacznie to by dawno zniklam , hihi
ale od tego roku z rozumem podchodze do tego cwicze minimalnie, ale po 18 nie jem, no i powoli dochodze do celu, moze duzo nie chudne ale najwazniejsze nie przybieram, na miesiac po okolo 3-4 kilo.

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2008, 22:16

lulu a ty robiłaś Filipkowi badania,jak wszystko jest ok to chyba taki jego urok z tym jedzeniem
nie ma anemii czy cos takiego?
ale jak lekarka mówi żeby sie nie martwić to może nie martw sie,moze za dużo wciskasz w niego np miedzy posiłakmi i nie ma czasu zgłodniec? wiem ja tez ise martwie jak Kacper przestaje jesc ,tylko ze u niego to ja od razu wiem teraz czym to moze byc spowodowane
a robiłaś badania kału??

[ Dodano: 2008-05-27, 22:18 ]
własnie te kolacje to wszystko to,ale wtedy w sumie człowiek może na spokojnie usiąść i zjeść w spokoju jeden posiłek bo caly dzień to tak nie ma kiedy za bardzo
a przy okazji jakis serial :ico_oczko:
koniec z kolacją!!! nawet nie staje na wage ,nie chce wiedziec :ico_nienie: :ico_zly: :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-05-27, 22:24 ]
zmykam spać,nie wiedziałam że to juz taka godzina
jutro do pracy
oko mnie cosik boli :ico_noniewiem:

spokojnej nocki
papa

Awatar użytkownika
lulu81

27 maja 2008, 22:26

nie, badania kalu nie robilam,
morfologie miał robioną, jakies pare miesiecy temu, wyniki sa dobre
moze rzeczywiscie zamartwiam sie ze nie dojada i wciskam mu oby co miedzy posilkami.
najgorzej ze sniadaniem, po przebudzeniu nie chce nic jesc, danonka tylko jednego z checia, to tak o 8, no to mu dorobie mleka jeszcze tak ze 150 ml wypije i do 11-12 nic nie zje,zadna jajeczniczke czy kanapke nie tknie, pozniej, to o tej porze troche kaszki, obiad tak jest o 15, czasami zje wszystko, niema problemu z rosolkiem , pomidorowa i krupniczkiem, jeszcze zje kasze z sosem, nic innego nie lubi, najgorzek z miesem gotowane nie je, kotlet smazony zje. nic nie mowie o rybie, za zadne skarby
tak o 18 nalisniczka jakiegos, bulke albo deserek.
no i przed pojsciem spac o 20 mleko 180-210ml. no i do rana spi
jak tak napisalam to widze ze je troche, ale ciagle mi wydaje sie ze malo

[ Dodano: 2008-05-27, 22:47 ]
kasiekk, dobranoc

no obiecałam sobie że wcześniej pójfdę spać, i znowu do północy nie pójdę, ok, zmykam sie kąpać

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

28 maja 2008, 08:57

dziendoberek kochane

ja wstalam jak zwykle o 6 budzic T do pracy, Oskar po 7 wstal... nocka przespana jak zwykle zreszta...w koncu ladnie spi...gorzej z zasypianiem

mam sterte prasowania, chyba ze 3 godziny mi zejdzie1!!! :ico_szoking: ale przynajmniej obiad mam juz gotowy prawie, 3 pranko sie robi i posprzatane w domu mam, tylko jka Oski zasnie jeszcze lazienke wypucuje...

ja dostalam dzis @ wiec kiepsko sie czuje i taka napompowana, ale po @ zaczynam sie ostro odchudzac bo odkad T wrocil znowu przytylam,,,ciagle tylko tyje i chudne, dla mojego ciala to masakra, dobrze ze chociaz to wciaz tyle samo mniej wiecej, albo 3 kg w dol albo 3 w gore :ico_noniewiem: ale taka sflacvzala sie zrobilam, a flee

Kasiu ale wielki ten Maksio!! :ico_szoking: i faktycznie moze miec problemyy z siadaniem itd, ale jakos pojdzie.. :ico_oczko:

Patka brawa za decyzje!!! trzymam kciuki za szkole :-D

a tymczasem wracam do p[rasowania :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

28 maja 2008, 10:17

hejka laseczki

Milanku
W dniu Twych urodzin -
Najwspanialsze życzenia!
Pysznych smakołyków!
Uśmiechniętej buzi!
Przyjaciół bez liku!
Wszystkiego Najlepszego !

I dla Wiktorka spóżnione zyczenia
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!

Patka brawa za szkołe życze Ci żeby sie udało :ico_brawa_01:
kasiekk, słodki bobasek, ja z soboty na niedziele miałam na noc małego siostry, ma 2 miesiące i lepiej spał niż Kacper, bo Kacprowi robiłam 2 razy w nocy kaszke a Normanek obudził sie tylko raz na mleko.

U nas wszystko ok prace cały czas trwają :ico_brawa_01: , pogoda dopisuje :ico_brawa_01: , zdrówko też.
Dziewczyny pomózcie mi co mam kupic na chrzciny dla chłopca- jako chrzestna bo nie mam zadnego pomysłu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

28 maja 2008, 10:45

witajcie :ico_noniewiem:
nocka spoko
nie pisalam bo komputer mi nawalil :ico_placzek: :ico_placzek:

Milanku to dla Ciebie
Ile jest gwiazdek na niebie,
Ile liści na drzewie,
Ile samochodów jeździ po świecie,
Ile cukierków zje każde dziecię,
Tyle kwiatów, całusów i słodyczy W Dniu Urodzin życzy magda75 z dziecmi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Wiktorku spoznione zyczonka
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!magda75 z dziecmi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

a moj z Danielem pojechal do lekarza na kontrol :ico_sorki:
Gabi teraz spi ale spacerek zalicze jest slonecznie ale wieje wiatr :-)

[ Dodano: 2008-05-28, 11:50 ]
Gabi sie obudzila wiec zaraz lece na spacerek :ico_sorki:
milego dnia kochane :ico_oczko:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

28 maja 2008, 12:31

Milanku !!!
W dniu twoich 2- ich urodzin życzymy ci dużo zdrówka, radości i spełnienie wszystkich marzeń . Rośnij duży, bądź grzeczny hihi słuchaj rodziców i bądź dobrym starszy bratem
życzą : Kubuś z rodzicami

Obrazek

u nas nocka ok, kubus teraz śpi z tatusiem , aj też mam pasowanie ale mi sie nie chce :ico_olaboga:
dzięki dziewczyny za kciuki
kasiekk fajny ten Maksiu ale duży :ico_olaboga:
Pauli super że robota idzie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
lulu81

28 maja 2008, 14:01

Milanku, wszystkiego najlepszego . Dużo radości i uśmiechów, zdrówka, dużo szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń. :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 maja 2008, 14:28

Sto lat dla Milanka w dniu II urodzin.

Obrazek

Dziękuję za życzenia dla Wiktorka.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”