Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 12:01

witam dziewczyny
sylwia , wisnia i rybka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za skonczone tygodnie
u mnie noc byla koszmarna .. meczyla mnie zgaga i nieziemskie pragnienie ... wypilam 3 duze szklanki wody a potem odbijamo mi sie samym kwasem :ico_olaboga: potem do kibelka 2 razy w nocy a mala zamiast spac to sie rozpychala i spac nie moglam :ico_sorki:
evvelka mi tez twadnieje brzuch ... a jak tam skurcze ??

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:03

ciuszki raczej muszą być :)
w większości szpitali jednak ubierają w ciuszki.
Ale o przeciągi chyba nie ma się co martwić, raczej o zaduch :ico_olaboga: fuuu...
O każdej porze roku.
Na szczęście w Koszalinskim szpitalu da radę wyprowadzić dzieci w mydelniczce do boksu obok a salę wywietrzyć :ico_brawa_01: Znaczy na pewno wszędzie da radę, ale lepiej do boksu niż np, na korytarz :)

evvelka, to masz wsio :ico_brawa_01:

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

19 mar 2012, 12:18

evvelka mi tez twadnieje brzuch ... a jak tam skurcze ??
no Tobie moze twardniec bo Ty juz na finishu a ja jeszce mam daleko :(
skurczy troche mniej.. chociaz na tym ktg to poszalała ta moja macica bo jeden za drugim mialam :( i przez to musze brac fenoterol 8 razy na dobe;/

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:29

evvelka, pytalas o wyprawke... krem ochronny do buzki jakis jeszcze potrzebny ;-)

biniu trzymam mocno kciuki by Cie ruszylo, bo doskonale wiem jaka to meka byc przeterminowana... byc 10 miesiecyw ciazy to nic fajnego.
Ja wczoraj wygrzebalam fotke na 2 dni przed porodem - ze szpitala i przerazilam sie jaki mega brzuch byl :-D teraz to jak abstrakcja hehe :-D

ancurek86
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

19 mar 2012, 12:32

evvelka, jak lezysz to masz twardy brzuch? mi powiedzieli ze nawet przy fenoterolu moze brzuch sie stawiac, moze byc 10 twarniec na dzien ale bezbolesnych.
Ja sobie leze, jutro zaczne 34 tydzien...mam nadzieje ze mały tam ladnie rosnie, tak mnie kopie po pecherzu i w ogole po calym dole ze szok;) teraz każdy dzien sie liczy...
Częsc rzeczy co zamowilam juz mi przyszło, jak byłam w szpitalu mąż kupił wózek takze już coraz mniej do kupienia :-)

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:35

Surtsey, a te druty do budki chcesz?? dowiedz się co tam mają. Są takie po 4,99Ł
Obrazek

i takie same w sumie po 4,95+2,5 przesyłka
Obrazek

Są to te paski z tworzywa, plus mocowania. Wymiary pewnie podobne więc pasować będą.
Poszycie już poszło.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:36

u mnie nocka fatalna
młody sam nie wiedział co chce
od 24 do 3 praktycznie nie spaliśmy bo co chwile kwilił
wypił ponad 120ml i nadal nie spał
majka go w nocy słyszała i krzyczała "iwo nie piacz"

a ranek szalony
ja nie ogarniam trójki dzieci
to dla mnie chyba o troje za dużo

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:37

jagodka, minie czas noworodkowy i będzie lżej na pewno!!! Trzymaj się!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:43

Martalka, wiem ale to cały miesiąć może dwa
mam nadzieje że dotrwałmy w pełnym składzie

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 12:56

hej u nas dziś wieje mocno a ja musze z małą wyjśc :ico_olaboga: po Franka do przedszkola . Nocka w miarę fajna Ula jak jadła o 22 to dopiero o 4,30 kolejne karmienie :ico_szoking: aż obudziłam sie o 2 i próbowałam jej dać cyca a ta nie chciała i sobie spała smacznie. Gdyby nie przepełniona pielucha to pewnie nawet o tej 4.30 by sie nie obudziła :-) . Za to Franek kaszlał całą noc zaczeło sie :ico_olaboga: oby tylko małej nie zaraził niczym :ico_sorki: .
Jestem tak wkur.... na teścia wiecie że jeszcze nie był zobaczyć wnuczki :ico_zly: P. w sobote był u swoich rodziców i sie pyta ojca czy przyjada w niedziele zobaczyc wnuczkę ( tesciowa juz była pierwszego dnia ) a teściu na to a postawiłeś za jej urodzenie , P. sie wkurzył i powiedział to wódka wazniejsza niz wnuczka i wyszedł i powiedział ze nie przyjedzie wiecej :ico_zly: :ico_zly: No tak sie wkurzyłam :ico_olaboga: myślałam ze jednak przyjada wczoraj przyszła sama tesciowa rzekomo tescia gardło bolało :ico_puknij: . mówie do tesciowej ze wódka w domu jest ze P. chciał w domu postawic jak przyjada do nas . A mój tesciu liczy że my z tygodniowym dzieckim do nich juz pojedziemy on tylko swój dom uwaza nigdnie sie z domu nie rusza :ico_zly: do nas tylko raz do roku przyjezdza na ur Franka i tyle. Ja powiedziałam P. ze dopuki ojciec do nas zobaczc Ule nie przyjedzie to moja noga u nich nie stanie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”