evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

19 mar 2012, 14:59

swędzi mnie krocze od kliku dni az do krwi sie drapie !!!

o jeju.. a zmieniałas moze płyn do higieny?? albo od proszku?

[ Dodano: 19-03-2012, 14:00 ]
wynik na chlamydie ujemny!! :)

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 mar 2012, 15:07

no wlasnie nie :/

[ Dodano: 19-03-2012, 14:08 ]
wynik na chlamydie ujemny!! :)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 15:16

Biniu, masz taka duza pilke jak do pilates? Ta siadaj w rozkroku na nia i krec lekko biodrami, pomozesz dziecku sie obnizyc w miednicy i wstawic w kanal. I pomaga na kregoslup :-D Ja wlasnie jutro taka kupuja i bede jechac codziennie aby miesnie miednicy cwiczyc i przy porodzie tez mam nadzieje moc jej uzywac :ico_sorki:

Evvelka, jak czytam twoje nastroje to tak jakbym siebie czytala w 1 ciazy. Roznie kobiety sie czuja w tym stanie. Ja mam kazda ciaze inna, ta jest zdecydowanie najlepsza jesli chodzi o psychiczne samopoczucie :ico_sorki:

Sylwia, fajny brzuszek, duzy ale taki zgrabny a wszystkie kilogramy pojda precz po porodzie, karmieniu i letnich spacerkach :ico_brawa_01:

Justyna, ograniesz wszystko :-) mowisz ze u was snieg???? Wczoraj chyba ladnie bylo co? U nas weekend okropny ale dzisiaj slonce od rana tylko tak wieje ze masakra :ico_olaboga:

Jagoda, MUSISZ WZIAC TO NA LUZIE! sprobuj nastawic sie psychicznie na to ze przez np 8 tygodni masz miec prawo nieposprzatane, nieugotowane, ze dzieci moga jest hamburgery, parowki i zarcie z Mcdonaldsa. A ty ciesz sie malym, a ze dziewczyny sie kloca itp a niech sie kloca, w doopie z tym. Pociesze cie ze ja w ogole sie z dziecmi nie bawie, nigdy tego nie robilam... z Zuzia babcia sie bawila poki u nich mieszkalysmy a jak zrobilysmy wyprowadzke to musiala sie odzwyczaic i tyle. Nell juz wie ze ja nie lubie i nie umiem sie bawic.... wole daje slowo sprzatac niz sie bawic z dziecmi :ico_sorki: no ew puzzle to moge sie zmusic... ale znam mamy ktore bawia sie godzinami z dziecmi. Wcale nie uwazam tego za plus.... jest tez duzo minusow takiego wychowania. Np pojawienie sie rodzenstwa... takie dzieci czuja sie kompletnie odsuniete na drugi plan, maja poczucie ze traca mame, przestaja byc pepkami swiata. Ja rozumiem stymulowac niemowle ale pozniej to dziecko powinno umiec samo znalesc sobie zajecie, ew mozna pomysly podrzucic. Nie miej wiec wyrzutow sumienia :ico_nienie:
A Jagoda chodzi do p-kola? A Majka? moze to jakis pomysl?

[ Dodano: 19-03-2012, 14:18 ]
Sylwia, moze masz infekcje grzybicza? masz dodtakowo uplawy?

A mi chyba pomalutku czesci czopa odchodza :ico_szoking: Dzis mi taki glut mlecznobialy, duzy wyszedl po sikaniu, bleeee ale bez domieszki niczego.

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 15:18

czesc wam :ico_haha_02:

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

19 mar 2012, 15:23

czesc wam :ico_haha_02:
ooo czesc Dzwoneczku! Jak dzieciaczki??
Klusek duzo przybrał na wadze?? :))

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

19 mar 2012, 15:25

witam :-) ja sobie posta napisałam fajnego z rana a tu net mi siadł :ico_zly: wiatr jest straszny i przez to co chwilę mi się internet rozłącza :/
biniu, kingoza mój M miał wczoraj też miał schizy że rodzę :ico_oczko: zdejmowałam skarpetki i trochę musiałam sobie postękać, bo brzuch od razu twardy no i dostać się do nóg przez niego ciężko było..a M podszedł szybko do mnie i pyta się czy już rodzę i czy ma mi pomóc :ico_puknij: jak jemu powiedziałam że ciężko mi skarpetki zdjąć to sobie poszedł ze smutną miną :ico_sorki:
biniu no to teraz na szybko przysiady i może się rozkręci :ico_haha_02:
dzwoneczek cześć :-D
a ja na 17 do ginka idę.. ale się boję.. mam nadzieję że powie że mały się szykuje do wielkiego wyjścia :ico_wstydzioch:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 15:30

mama_zuzi1980, ja na tej pilce cwiczylam w szpitalu by miec wieksze rozwarcie. ale bol niesamowity

ja mam oplaty i pieczenia dostalam miesiac temu nystatyne dopochwowo i jest luzik.
w srode ide do gina mam nadzieje ze powie cos ze cos powoli sie otwiera

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 15:31

Klusek duzo przybrał na wadze?? :))
klusek non stop głodny, nie wiem czy tu pisałam ale ma juz ponad 5 kg :ico_noniewiem: :-D . i zrobił sie niegrzeczny :ico_noniewiem: nic nie moge zrobic w domu... :ico_olaboga:

zis mi taki glut mlecznobialy, duzy wyszedl po sikaniu, bleeee ale bez domieszki niczego.
czop?
ja na 17 do ginka idę.. ale się boję.. mam nadzieję że powie że mały się szykuje do wielkiego wyjścia :ico_wstydzioch:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a ja byłam dziś na przeglądzie...i moj gin nie chciał mi wypisac tabletek, tylko chciał nauczyć metody kalanderzykowej :ico_szoking: , od października nie moga w tej klinice wypisywać na nie recept :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 15:31

a co do zabaw to zaczem musze z zuzka posiedziec i poopowiadac jej co jest w ksiazeczce albo poczytac. a jak sama sie bawi to najlepiej chce abym przy niej siedziala

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2012, 15:37

a ja z Dawidkiem sie bawiłam..i teraz widze ze to był błąd..bo teraz nie mam czasu a on wciąz prosi i prosi...i sam nie umie sie bawić :ico_noniewiem: .

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”