witajcie dziewczynki, my od 4 miesiaca przeszlysmy na pieluszki 4, a teraz mysle o 4+ bo one chyba nie sa az takie wielkie a te wydaja mi sie troszke jakby przymale, bylam dzis w tej mojej pracy 4 godzinki i jakos tak polubilam to, pzoa tym bylam u lekarza na kontroli moich oczu bo mialam strasznie czerwone bez powodu i bylam na kroplach z antybitykiem, teraz wracam do soczewek kontaktowych wreszcie

i zobacze czy ta infekcja wroci czy nie a najgorsze ze oni do tej pory nie wiedza co mi bylo, wywialo mnie jak byk, jak weszlam do cieplego domku to myslalam ze mi uszy odpadna, tak wieje

Amelka troche pospala w wozku i byla pozastawiana ale mi leb wywialo
ja to nie wiem czemu ludzie sa tacy zazdrosni i zawistni, jak ja wyjechalam za granice tez sie pozn alam na ludziach, czlowiek tez tu ciezko pracuje i kazdy wyjazd do polski swoje kosztuje a ludzie mysla ze w Anglii to kasa na chodniku lezy, a jak ma sie dziecko to juz bog wie ile nam tu wala

co jest nieprawda no ale coz
Aga78 no to widze ze mezus ma fajny pomysl na wypad oby wam sie udalo zawsze to jakas odmiana, chociaz ja Londynu nie lubie

strasznie tloczno, brudno aha i bardzo duzo cwaniactwa

aha a bilety troche wczesniej sa dosc tanie a przy okazji jakies zakupy

ja tam zawsze latam linia wizzair i bardoz ja polecam bo jest przede wszystkim tania
Moja mala rozrabia, dzis jak taki maly urwis lapala wszystko co sie da przy hustawce i z takim zapalem ciagla jakby chciala pourywac, szok

a jak jej zwracam uwage to sie tylko usmiecha tak slodziutko
z ta praca to ja was rozumiem, ja pracuje sbie dorywczo i zawsze to jakas odmiana a niedlugo wracam na pol etatu do mojej starej pracy, i mysle ze fajnie tak jest bo moj maz moze sie nacieszyc tez malutka sam na sam, dzis musial isc na poczte wiec zabral Amelke ze soba, potem byla ze mna wiec ona ma dosc spacerow na dzis
Lece cos podszykowac na kolacyjke dla meza poki mi panienka pozwoli, zycze milego dzionka :)