Evik.kp, ale mi niespodziewajke zrobiłaś z rana! Wczoraj bylam pozbawiona kompa na caly dzien wiec nic nie wiedzialam. Gratulacje!
Hehe ty sie zarzekałaś, że nie chcesz więcej dzieci? Chyba też zrobie test w takim układzie. Znowu mam łupież a u mnie to był główny objaw w pierwszym trymestrze.
Wczoraj bylysmy na szczepieniu i moje nieszczescie wagowe wazy 5,800 i ma 64cm .
Cieszę się, że przybiera tak jak wczesniej -ok 100g/ tydzien bo bałam sie, że zwolni.
Lekarka nie chciala mi uwierzyć ze mala raczkuje i sama wstaje.
Poza tym była mała wtopa, bo nie było tej co zawsze do niej chodzimy i wzieli kogos na zastepstwo (to malutka przychodnia 1 pediatra, 3 internistow) i okazalo sie, że to babka u której zalatwialam zaswiadczenie do polisy, ze Lenka jest zdrowa - mianowicie robilam z siebie idiotke ze choc ma 5 miesiecy to nie wykryto u niej wady, a szmery ktore ona slyszy sa z dworu

A wczoraj juz byłam dokładnie zorientowana, no coz trzeba pamietac, ze lekarze to jedna klika.
Jeszcze pare przebojów jedzeniowych mi sprzedała - żeby dawac ziemniaka z maslem, danonki i chleb (ktorego na pewno nie dam)
Evik tam na grudniu to dużo jest dziewczyn z małymi bobasami - tak 7m-cy do troche ponad roku