fajne autkohttp://allegro.onet.pl/wi...1462802264.html
o takim myslimy zeby kupic
juz widze jaka bedzie mial radoche na wiosne

Tez sie zastanawialiśmy nad tymi większymi 2 osobowymi ale problem z parkowaniem.

młoda wstała zmykam`

fajne autkohttp://allegro.onet.pl/wi...1462802264.html
o takim myslimy zeby kupic
juz widze jaka bedzie mial radoche na wiosne
w sumie to nie chodzilo nam ze ten jest 2 osobowy, bo i tak nie planujemy kolejnego dziecka, ale bardziej o to ze jest silniejszy, bo ma 2 akumulatory, 2 predkosci i wizualnie tez jest gitTez sie zastanawialiśmy nad tymi większymi 2 osobowymi ale problem z parkowaniem.Gdzie to trzymać? Ten co kupiliśmy ma wszystko to samo tylko jest dla jednego dziecka i wielkościowo jest mniejszy i lżejszy tak ze bez problemu sama go wyniose z piwnicy.
ten też ma 2 akumulatory i 2 silniki oraz biegi przód i tyłma 2 akumulatory, 2 predkosci
My kupiliśmy mniejszy bo tak jak pisałam chodzilo o garażowanie i to ze P często nie ma i ja go wyniosę sama z piwnicy oraz można go wsadzić do bagażnika i mozem zabrac na wieś lub jak pojedziemy na mięsiąc tak jak w zeszłym roku nad morze a ty jak będziesz trzymac u mamy w domu to ci w sumie obojętne bo dzwigać go chyba nie będzieszjuz znalazlam, powiem ci ze na taki tez patrzylismy juz sama nie wiem ktory lepszy, chciaz moja mama mowi ze lepszy wiekszy...i juz zglupialam
to supermoja mama jakos w polowie marca ma zostac z malym na noc, normalnie swieto...bo nigdy zadna babcia nie chce zostac, no ale ma urlop takze powiedziala zebysmy w koncu gdzies we 2 wyszli i odreagowali. pewnie wiec wyladujemy na jakiejsc dyskotece, troche kuperkiem poruszam :y:
no faktycznie drogo, ja bym tez raczej nie poszla, ale zamiast tego na jakies dicho jak najbardziejmy mieliśmy iść na zabawę karnawałową 5marca, bo kuzynka organizuje, w tej restauracji, gdzie mieliśmy wesele, no ale jakoś mi się nie chce iść, a poza tym trzeba zapłacić 160zł od pary,
jestem jak najbardziej zaale myślimy , żeby iść na kabaret, bo u nas będzie 7marca, bilet 40zł od osoby, w sumie jakaś rozrywka by się przydała :),
zrob, zrob bo pyyycha, ja to jestem leniuszek i nie chce mi sie robic wiec zawsze korzystam jak moja mama robinarobiłaś mi smaku tymi pierogami , chyba zrobię je w tygodniu, z serem, a Wy z czym robicie???
trzymamy, trzymamy, zdrowkaza to mi sie zapalenie ucha przyplatało i tez walcze by nie wziąć antybiotyku więc kciuki nadal trzymajcie
to super, bo malo dzieci wlasnie lubi szpinak.oskar uwielbia szpinak, zwykle do tego mu ziemniaczki robie i jajko sadzone
u mnie mięsne odpadają, bo ja nie lubię mięsaa ostatnio robila z miesem, miesem i kapusta i ruskie, ale ja najbardziej lubie ruskie, z samym serem nie przepadam![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość