Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

07 gru 2010, 17:50

społki zjadły jaskółki a z rodziną najlepiej na zdjęciu....
dokladnie... Adam drugi dzien nie pojechal do pracy, jest tak wsciekly...

do tego jeszcze okazalo sie ze jego szanowny brat nie zaplacil czynszu z tamtego miesiaca... a Adam w ogole o tym nie wiedzial! w ogole jego brat kreci... a ja go bronilam, jak wczesniej gadalam z Adamem o firmie... :ico_puknij:

[ Dodano: 2010-12-07, 16:54 ]
ten sie tak wkurzyl, wlasnie jak bylismy u jego siostry to o tym rozmawialismy. no i sie zaczelo... Adam spytal sie gdzie sa pieniadze, ze skoro kupuje sie mieso i inne rzeczy to to sie zwraca 120% przebitką lub większą więc jak sie inwestuje to sie otrzymuje kase na plusie i Adam pyta gdzie ta kasa jest a jego brat "nie moge gadac bo sprzatam". za dwie minuty odddzwonil i adam mowi do niego "co juz nie musisz sprzataC?" no bezczelny jego brat... nie spodziewalam sie tego po nim... :ico_zly:

[ Dodano: 2010-12-07, 16:54 ]
dobra juz nie smece o tym bo to sensu nie ma :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

07 gru 2010, 17:56

mój ma 'spółke' z matką i też wychodzi na tym jak... a szkoda gadać.
teraz coś kombinuje żeby z kumplem coś założyć ale mam nadzieje że uda mi się mu to wybić głowy.

[ Dodano: 2010-12-07, 16:57 ]
kręci kręci. czuć na kilometr że kase zagarnia. ;/

Awatar użytkownika
spadlamznieba

07 gru 2010, 17:59

niech sam robi. na cholere spolki... pamietam jak odradzalam Adamowi zeby bral brata do spolki. No i co, nagle pewnego dnia przyjezdza i mowi "wzialem go". ale sie wscieklam...a jego brat taka ciota ze nie chcial brac sam, Adam na poczatku chcial byc sam wiec sie zdecydowal, bo jego brat ponad 30letni gowniarz bal sie zaryzykowac. no i jak zobaczyl ze Adam jakos daje rade, wtedy jeszcze nocami jezdzilismy po makro i do firmy, szorowanie budy itd., to jego brat zaczal sie tam pojawiac i NIBY pomagac. lizal dupsko lizal az wylizal do kosci i Adam go wzial. teraz ma za swoje. powiedzialam mu to. dobroc moze byc, ale nie w biznesie! w biznesie trzeba miec jaja

[ Dodano: 2010-12-07, 17:02 ]
kręci kręci. czuć na kilometr że kase zagarnia. ;/
no pewnie ze tak... on co chwile jakies glupie wydatki znajduje... co chwile doslownie! a to nowe ulotki, po ch... skoro sa juz jakies tam beznadziejne - jeszcze pamietam ze proponowalam pomoc, ze zrobie projekty ulotek, ze u znajomego tanio wydrukuje za psie pieniadze a jego brat ze nie, ze nie... no kur... nie bede sie prosic. a bylo tak ze mialam robic, no i zrobilam projekt logo, ktory jego brat zagarnal i zabral do jakiejs firmy reklamowej... :ico_szoking: tak samo z ulotkami. zrobilam tak piekne ulotki, siedzialam pare dni nad nimi w corelu i co, na marne. bo on wybral jakas glupia firme ktora krzywo wydrukowala i pociela.

ogolnie jego brat bardzo mnie denerwuje. nie mam z nim praktycznie kntaktu bo on wyobcowany, ale bez przesady... wie ze jego brat bedzie niedlugo ojcem, ze potrzebuje kasy, to okrada firme - a jego zona o niczym nie wie, jest zla ze ona utrzymuje siebie i meza, wiec wszyscy zadaja sobie pytanie gdzie sa te pieniadze? i to niemale?

[ Dodano: 2010-12-07, 17:02 ]
przepaszam ze tak duzo napisalam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Miluśka

07 gru 2010, 18:06

czemu Adam sam nie zajmie się finansami?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

07 gru 2010, 18:08

czemu Adam sam nie zajmie się finansami?
no powinien, siostra tez to mu mowila. ale on ma juz dosc tej firmy i rezygnuje... taka decyzje podjal.

musze Milenko zmykac przepraszam :*

Kocham Cie mocno :*

Awatar użytkownika
Miluśka

07 gru 2010, 18:10

paa Paulinko ;**

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2010, 19:13

I znów czytam o kłopotach i kłopocikach :ico_olaboga: . Paulina wszystko się ułoży, miejmy nadzieje, że to przejściowe. A jak Twój zrezygnuje to co planuje gdzieś robótke znaleźć, czy może coś sam założy?

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2010, 19:26

spadlamznieba, ale macie pecha..no niestety takie spolki sa do d... :ico_zly:
chcialam powiedziec ze upieklam buleczki i juz wstawilam przepis ze zdjeciem na kuchnie :ico_oczko:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2010, 19:45

upieklam buleczki i juz wstawilam przepis ze zdjeciem na kuchnie
kusisz kochana, zaraz zobacze i najem się samym widoczkiem :-D

A własnie pisałyście kilka stron wcześniej o łożysku. Ja mam II i jak się ktoś zna to prosze o interpretacje, bo u mnie to jeszcze za wcześnie na poród :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

07 gru 2010, 19:47

Hej, wpadłam tylko na chwilę podziękować za przepis na bułeczki, właśnie sie upiekły :)

dorotaczekolada, genialny przepis - zainspirowałaś mnie do robienia domowych bułeczek - jak masz jakieś fajne przepisy na dobre bułeczki to poproszę, mam ochotę próbować :) :*

Wróć do „Pozostałe”