Hej,
my mieliśmy spokojna noc-ja miałam 2 pobudki bo raz myślałam że młody płacze, wchodzę do pokoju a ten śpi jak suseł i coś gada po marsjańsku przez sen. Drugi raz gdy D o 23 przyszedł z nim do sypialni i zbudził mnie bo nie wiedział co zrobić by mały nie płakał bo zmienił pieluchę a ten dalej płacze. No nakarmić trzeba więc właściwie była tylko jedna pobudka i to nietypowo bo wcześnie. Mateusz dziś tez tak śpi jak wczoraj i nic mu nie przeszkadza
Murchinson jaką szczepionkę 6w1 kupujesz? bo mi lekarka napisała na kartce Infanvix-Hexa, a ja się kompletnie na tym nie znam
Bierzemy właśnie tę szczepionkę, plus pneumokoki 13 składnikową (jest jeszcze 10 składnikowa) i rotawirusy. Krzyś rzeczywiście sporo spadł ale wszystko w normie bo maluchy mogą stracić 10% wagi urodzeniowej w ciągu pierwszych 3-4 dób. Widzę, że Twojej serduszko też lubi spać na ramieniu mamy
...poza tym chciałabym najpierw wziąć tabletkę i dopiero przytulanki
To wykup i zrób dokładnie w tej kolejności, a mąż jak jeszcze poczeka to nic mu się nie stanie, a kara tylko dobrze mu zrobi
, szczególnie że Cię ostatnio wnerwiał i nie słuchał.
Emilia ja też raz ryczałam razem z Krzysiem z bezsilności
Teraz wiesz jak ja się czułam kiedy Mateusz ryczał, nie chciał ssać, dodatkowo bolał go brzuch i jeszcze dobijała minie położna. Nie wiem które z nas wyło dłużej i głośniej.
Mariola na tym avatarze Cię nie poznałam, myślałam że mamy nową mamuśkę.
wzięłam się za naukę usypiania małej samej,bo zawsze albo przy cycu usnęła albo na rękach (A ją tak nauczył...) od dzisiaj dostaje smoczka do buzi,pieluszkę i leży sobie na razie,mam nadzieję że w końcu się nauczy
heheh dziwne, ale ja mam od dzis to samo postanowienie, narazie pierwsza proba udana
u nas P nauczyl Antole zasypiaia na rekach przez lulanie
U nas D nauczył małego zasypiania na wielkiej piłce, już go tego oduczyłam a piłka służy wyłącznie do ćwiczeń. Ja uczę od wczoraj zasypiania w dzień w łóżeczku i podobnie do Ani-smoczek, piesek, kolorowych snów i wychodzę. Jak zaczyna marudzi bo wypluł smoczek to po dłuższej chwili wchodzę, daję raz jeszcze i wychodzę. jeśli kilka razy wypluwa to za każdym razem wydłużam czas wejścia.
Zoola super że masz swój rowerek.
Emilia herbatki mknął do Ciebie światłowodem, tzn poczta polską.
Nie pamiętam, która pisała o pieluszkach 3-teraz jest w tesco promocja na ten rozmiar premium 142pieluszki za 79,99 lub zwykłe 186 za 99,99zł ( i te są jeszcze w rozm. 4 i 5).
A jeśli chodzi o wagę to mi zostało 3,5 kg - większość w brzuchu.
[ Dodano: 11-06-2011, 15:37 ]
Ten z góry znowu wierci