Ja dziś miałam dzień spotkań, najpierw z Maksiem nad jeziorkiem i placu zabaw, potem na kawce z koleżanką z liceum i jej córeczką a wieczorem widziałam się z przyjaciółką ze studiów- jutro leci do Londynu, w sumie niedawno wróciłam
Miły dzień!
Jeszcze wracam, a mąż nie w sosie i wyzywa mnie , że nie odbieram telefonu. A ja miałam wyciszony i nawet nie zauważyłam, że dzwnił
Patrzę na tel a tam 27 nieodebranych polączeń
Usilnie chciał się ze mną skontaktować, bo chciał, żebym mu jakiegoś fast fooda kupiła. no normalnie szok, dobrze, że nie odebrałam.
Stwierdzł, że zupka na obiad tylko on się nie najadł, ehh z tymi facetami
The Doors mi wynalazł
Ja wczoraj oglądałam " Sex w wielkim mieście 2" i mimo, że uwielbiam usnęłam jak dziecko
Miłego seansu
A ja szczęśliwa bo byłam u ginka i wszystko jak najbardziej oki
Suuuuper
teraz już będzie tylko lepiej. Ja też biorę luteinę i jeszcze zastrzyki clexane codziennie w brzuchol.
musze się pochwalić ze drozdzowka wyszla pierwsza klasa,polowa zjedzona w ciągu godziny po wyjeciu z piekarnika
Mmmm uwielbiam- moje ulubione ciasto! Poproszę o przepis
Paulina82, pewnie masz rację z tym, że ten bunt jest przejściowy, co nie zmienia faktu, że moja mała doprowadza mnie do rozstroju nerwowego A żeby było jeszcze weselej, to Piotrek coraz częściej te niepowołane zachowania małpuje z wielką pasją
Musisz być twarda i nie dać dzieciakom wejść sobie na głowie, To minie, ale dziecko musi się nauczyć kiedy postępuje źle. Ja jestem bardziej miękka , ale mój K twardo podchodzi do Maksia i widzę,że przynosi to rezultaty, jego po prostu bardziej słucha.
No to idę się wykąpać i chyba spać, bo jutro jadę do pracy, więc długi dzień przede mną