Marcia ta płytka całkiem fajna i niedroga.
ja nic nie wiem na ten temat, musisz się dowiedziećczy slyszeliscie ze tipsy mają byc sciagniete podczas porodu??? c
Dokładnie milutka,ananke ma jak zwykle racje.Z resztą jakbys sie dzidzią potem z takimi paznokciami zajmowała?Milutka, noo, tyle czytałaś o porodach i nie doczytałaś o podstawach bezpieczeństwa???Kochana, nie można mieć ani pomalowanych ani sztucznych paznocki, żeby personel widział, czy ewentualnie sinieje Ci skóra pod paznokciami, co może świadczyć o złym przebiegu porodu i problemach z Twoim krążeniem
noo, ale zawsze możesz jeszcze zadzwonić do szpitala, w którym będziesz rodziła i zapytać, może u Ciebie jest inaczej....
zostały mi jeszcze kafelki w łazience, może jutro. Ale powiem Wam, że dziś mam dosyć, idę się kąpać i chyba wcześniej pójdę spać.gaga, no to miałaś dziś pracowity dzionek, pewnie na święta już masz wszystko porobione, super tylko pozazdrościć
Beqatris dokładnie, jak mały się nie rozrusza, to maszeruj na ktg.Beatris, może odpocznij troszkę, chlapnij szklankę zimnego mleka i Mały się rozruszaale jeśli uważasz, że cosik jest naprawdę nie tak, to gazem na ktg... ostatnio ktoś bardzo mądry powiedzial, że "lepiej 10 razy zostać uznaną za niepotrzebną panikarę, niz raz usłyszeć, że jest za późno"
no mój teraz też daje popisa ja zjadłam prawie całe pudełko Toffifee, oczywiście to małe, nie wiem coś mnie na słodkie wzięło, a Mały fikał równo myślałam, ze mi brzuch rozerwie i wyskoczy
no tak generalnie, to dzisiaj nawet czuje się zmęczona, ale poczułam to dopiero teraz jak się położyłamgaga Ty to masz zdrowie Dziewczyno,tylko pozazdrościć
Ja za cały dzień tylko pozamiatałam,ugotowałam obiad i wyprasowałam pieluchy a czuję się jakbym w polu orała cały dzień
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość