Oby się udało dość szybko (tzn jeszcze w tym roku). Teraz jesteśmy w trakcie czekania na efekty pierwszych prób. Zobaczymy jak to będzie.Jakby co to się nie poddajemy i próbujemy dalej.. No i życzę żeby wasm się jak najszybciej udało. Podobnież kobietom w ciąży lepiej się uczy.
Zyczę w takim razie by i w Twoim brzuszku zagościła fasolka za te pół roku.Ja mam już moją Amelcię ale też chciałabym drugie. Może jeszcze nie teraz ale za pół roku kto wie...
Byłabym wniebowzięta gdyby sie udało już teraz.Jednak stąpam twardo po ziemi i wiem że wiele kobiet ma teraz problemy z zajściem w ciąże wiec nie nastawiam się zbytnio.A wiadomość mogę dać za 8-9 dni najwcześniej.no i trzymam kciuki zeby na tych pierwszych probach sie skonczylo. Czekam na same dobre wiadomosci od Ciebie.
życzę smacznego w takim razie. ja tez chyba zrobię sobie coś do jedzonka.A tak poza tym to wlasnie robie paste jajeczna i jedna noga w kuchni druga w sypialni jestem :P
oby sie udałogeheimnis, Jasne ze masz racje ale moze jednak... :) Dlatego bede czekac na wiadomosc.
DobreEh a do gotowania to mam dwie lewe rece. Czekalam pol godziny az jajka sie ugotuja dopoki nie zuwazylam ze kuchenka odlacszona :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość