Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 22:07

KELLY nie odpisałas nic a nic na mojego posta do ciebie :(((((((( :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Nic moze przeoczyłaś ;)
MYSZKA_FNie martw sie Dominisia jest taka sliczniutka ze nawet kilka kg. wiecej by nic nie zmienilo jest urocza :) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A ta fotka w rozowej bluzie z tymi rozkami z loczkow to naprawde jakbym Melcie widziala głownie po obudzeniu hi hi hi tez ma często takie rogi kocham te rogi jej i loczki piekne :)
Acha a wiesz mój maż m tez 30-urodzinki własnie w kwietniu,dokładnie 24 kwietnia hi hi tuz po twoim bracie i tez nie mam pomysłu a moze mam ;)
Mysle zeby mu kupic poządny skorzany portfel zeby nosil przez dobre kilka lat ;) a wiem tez ze on chcialby koszulke reprezentacji Polski na euro wiec rozwazam i to.
fajnie ze dominisia juz wie o co chodzi w piaskownicy super fotka :ico_brawa_01:
Acha czy to ty moze wkleiłas tego linka z nową miejscowoscia gdzie domki są za 65zł za dobe?? jesli tak wkleiłabys raz jeszcze plissssssssssska ;)
EVA witaj jak miło zobczyc ze jestes :). Jak tam twoje skarby sie mają zdrowi są ????
Co nowego u Dominisia co wyczynia????
KATELAJDKA no bede sie starala przyjechac na bank jesli faktycznie takie tanie te domki za 65zł to byloby ekstra :)
No kurteczka fojoska teraz są takie na czasie z tej skory eko ;) wiec mimo, ze w ciazy ci mama kupila to zobacz jak trafione ;). U nas cenki jak na batorym kurcze szkoda ze blizej tego miejsca nie mam co ci mama kupila cholercia no :(((((

LUTOWECZKI musze sie z wami podzielic znow moja smutną sytuacją :(((((
moja mama dzwonila dzis do mnie ze z babunia nie jest najlepiej ;((( Tą ktorej teraz maż odszedl,bidulka cierpi na rmionka bardzo ja bola i do tego doszły inne dolegliwosci ii nie jest dobrze. wczoraj z nia pojechala moja mama na pomoc dorazna a tam babcie od razu do szpitala kierowali a babcia jak usłyszała ze do tego szpitala w ktorym dziadek zmarł to od razu odmowila i koniec :(((
W koncu mojej mamie wieczorem udalo sie ja namowic i zawiozla ja do szpitala na zasztrzyk chociaz ale ponoc nie jest dobrze a ja sie bardzo martwie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Jutro bym do babci pojechala z nia posiedziec do poludnia ale Amelusia bedzie miec banki o 12.00 stawiane wiec ie mogę ale w czwartek pojade od rana jak tylko melcia wstanie i posiedze troszke z bacią. Juz z meżem gadałam ze bede teraz wsiadac w auto i z dwa razy w tygodniu z nia posiedze to moja jedyna teraz babcia i to ta z ktorą tak związana byłam i jestem mimo ze nie mieszkam z nimi od 6 at od czasu mlzenstwa ale całe dziecinstwo to z tymi dziadkami własnie było ;((((
Boli to bardzo jak widze co sie dzieje wiecie.

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2008, 22:14

karolas, :( smutne to jest. Ale dużo zdróka dla Babci, niech szybciutko wraca do zdrowia.

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 kwie 2008, 22:19

Karola bardzo mi przykro, ze z babcia jest tak źle...
zycze jej duzo zdrowia i sily...

karolas pisze:EVA witaj jak miło zobczyc ze jestes :). Jak tam twoje skarby sie mają zdrowi są ????
Co nowego u Dominisia co wyczynia????

Karolciu dzieki... u nas jak na razie wszystko ok... dzieciaczki zdrowe, Dominis rozrabia na calego, biega po całym mieszkaniu i nie patrzy na nic co ma pod nogami, czy tam jest sciana czy jej nie ma hihi...
a poza tym to jest mały cwaniak, podejdzie do szafki z TV i popatrzy prosto w oczy, strzelić łobuzerski usmiech i juz jest gotowy do rozrabiania.. hehe

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 07:50

Hejka
Kurcze jestem dzisiaj jakaś nie do życia :ico_spanko: Byliśmy wczoraj na grillu i wróciliśmy koło 23.30, Wojtula już wprawdzie spał ale jak go rozebrałam i położyłam na łóżko, i poszłam się przebrać to biedaczek spadł mi z tego łóżka :ico_placzek:
Na szczęście nic się nie stało tylko się wystraszył. Myślę ze był bardzo zmęczony bo tak to jak się przebudzi to normalnie schodzi z łóżka :ico_noniewiem:

Tu odszukałam te linki na spotkanko. W Osjakowie domek 3 osoby w kosztuje 40 zł, a Antonin 2 osobowy 58 zł, a 3 osobowy 75 zł. Ale posprawdzajcie to jeszcze.
http://www.eholiday.pl/noclegi-8026.html

http://www.antonindomki.prv.pl/pl/001/

karolas życzę babci szybkiego powrotu do zdrówka i oby w końcu te wszystkie choróbska opuściły nas!!!! :ico_zly:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 08:06

Karolas żeby tylko babcia chciała słuchać lekarzy to wtedy napewno będzie dobrze. Pewnie przy dziadku to jakoś sie trzymała i niepoddawała a jak dziadka nie ma to pewnie też i chęci do życia są mniejsze i od razu różne choroby się przyplątują. Ale babcia ma was więc wszystko bedzie dobrze.

katelajdka, nasze drugie zdjęcie jest. i powolutku głosy nam przybywają. Zauważyłam że tak co kilka dni odrzucają po kilkadziesiąt zdjęć. A moja koleżanka chciała zamieścić filmy i trzy razy jej odpowiedzieli ze są niezgodne z regulaminem, ciekawego dlaczego, bo były na temat.

Pogoda no i popsuła sie. A było juz tak pięknie. Słyszałam, że w sobote ma padać śnieg. Oby ta prognoza sie nie sprawdzila.

A teraz w weekend była w Polsce moja siostra z córeczką trzymiesiące młodszą od naszych dzieciaczków. Siostra jest w ciąży i w październiku dzidzia się urodzi jak Lotte będzie miała rok i 5 miesięcy czyli podobnie jak u ciebie Małgorzatka. Siostra jest troche przerażona jak sobie poradzi. A tym razem znowu na lotnisku miała przeboje. Zaczęło się od kontroli bagażu ręcznego: nie pozwolili jej wnieść na pokład samolotu słoiczka chrzanu a buraczki z chrzanem jej pozwolili. a po wylądowaniu sie okazało ze wózek zniszczony. Rączka złamana a szprychy w kole powyginane. No i spedzili godzine dłużej na lotnisku wypisujac najróżniejsze papiery.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 08:29

olala no to miała siostra twoja lot z przygodami. mój mąż by chyba furii dostał jakby się coś zniszczyło przy transporcie :ico_olaboga: A siostra na pewno da radę nasze mamy zazwyczaj wychowywały dwójkę albo i więcej dzieci i dały radę to wszystko tylko kwestia zorganizowania

Pogoda u nas już dzisiaj beznadziejnie, pada deszcz choć jest ciepło to i tak juz strasznie senny będzie ten dzień :ico_spanko:

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 kwie 2008, 08:30

olala biedna ta Twoja siostra, zawsze ma jakies przeboje na lotniskach

karolas duzo zdrowka dla Babci. no i wasza obecnosc jest jej teraz bardzo potrzebna. a o posta to chodzi Ci tego o paznokciach/ wiesz wczoraj wieczorem jak zagladnelam na forum myslalam zeby Ci o tym napisac, a w koncu wylecialo mi z glowy. tak wiec bez zadnego problemu moge Ci zrobic pazury i nie tylko Tobie. ja lubie to robic wiec zaden problem

u nas tez sie pogoda popsula, ale moze nie bedzie padac.

dzis przychodzi moja ciocia zeby sie z Tymkiem do siebie poprzyzwyczajali, to ona bedzie sie nim zajmowac jak do pracy pojde. mam nadzieje ze Tymcio ja polubi.

lulu cos ostatnio malo piszesz co u was. cos jest nie tak?

aga0406 no mi sie wlasnie tez wydawalo ze osjakow jest tanszy

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2008, 08:34

kelly mi też się tak zdawało dlatego poszukałam tego linka. tylko ktoś musiałby się tym zająć i bliżej zorientować czy jak to wszystko wygląda, bo ja naprawdę nie dam rady.

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

02 kwie 2008, 09:25

hej:)
u nas dzis pogoda tez paskudna:( ale za to dobrze sie nam spało do 8:)

mojej kolezance urodził sie Braciszek:)

[ Dodano: 2008-04-02, 09:34 ]
wczoraj bylismy na zakupoahc w carrerfour i mamy juz 2 płytki z muzyczka dla Maluchów z pampersa:)nawet nie wiedizałam ze były 2 xczesci....

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

02 kwie 2008, 09:36

aga0406, kelly, moja siostra lata dość często bo średnio raz w miesiącu do nas przylatuje i przeważnie co drugi lot jest coś nie tak, kiedys spedzili cały dzien na lotnisku,bo samolot był niesprawny, innym razem wózek wysłali do innego kraju. I nie ma znaczenia czy to tanie linie lotnicze czy LOT.

To i ja wklejam kilka zdjęć:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-04-02, 09:42 ]
anilewe77 pisze:hej:)
wczoraj bylismy na zakupoahc w carrerfour i mamy juz 2 płytki z muzyczka dla Maluchów z pampersa:)nawet nie wiedizałam ze były 2 xczesci....

A fajne te płytki, bo ja dzisiaj sie wybieram do carrefoura i włąśnie pieluchy musze kupić.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”