KELLY nie odpisałas nic a nic na mojego posta do ciebie ((((((( Nic moze przeoczyłaś ;)
MYSZKA_FNie martw sie Dominisia jest taka sliczniutka ze nawet kilka kg. wiecej by nic nie zmienilo jest urocza :) A ta fotka w rozowej bluzie z tymi rozkami z loczkow to naprawde jakbym Melcie widziala głownie po obudzeniu hi hi hi tez ma często takie rogi kocham te rogi jej i loczki piekne :)
Acha a wiesz mój maż m tez 30-urodzinki własnie w kwietniu,dokładnie 24 kwietnia hi hi tuz po twoim bracie i tez nie mam pomysłu a moze mam ;)
Mysle zeby mu kupic poządny skorzany portfel zeby nosil przez dobre kilka lat ;) a wiem tez ze on chcialby koszulke reprezentacji Polski na euro wiec rozwazam i to.
fajnie ze dominisia juz wie o co chodzi w piaskownicy super fotka
Acha czy to ty moze wkleiłas tego linka z nową miejscowoscia gdzie domki są za 65zł za dobe?? jesli tak wkleiłabys raz jeszcze plissssssssssska ;)
EVA witaj jak miło zobczyc ze jestes :). Jak tam twoje skarby sie mają zdrowi są ????
Co nowego u Dominisia co wyczynia????
KATELAJDKA no bede sie starala przyjechac na bank jesli faktycznie takie tanie te domki za 65zł to byloby ekstra :)
No kurteczka fojoska teraz są takie na czasie z tej skory eko ;) wiec mimo, ze w ciazy ci mama kupila to zobacz jak trafione ;). U nas cenki jak na batorym kurcze szkoda ze blizej tego miejsca nie mam co ci mama kupila cholercia no ((((
LUTOWECZKI musze sie z wami podzielic znow moja smutną sytuacją ((((
moja mama dzwonila dzis do mnie ze z babunia nie jest najlepiej ;((( Tą ktorej teraz maż odszedl,bidulka cierpi na rmionka bardzo ja bola i do tego doszły inne dolegliwosci ii nie jest dobrze. wczoraj z nia pojechala moja mama na pomoc dorazna a tam babcie od razu do szpitala kierowali a babcia jak usłyszała ze do tego szpitala w ktorym dziadek zmarł to od razu odmowila i koniec ((
W koncu mojej mamie wieczorem udalo sie ja namowic i zawiozla ja do szpitala na zasztrzyk chociaz ale ponoc nie jest dobrze a ja sie bardzo martwie
Jutro bym do babci pojechala z nia posiedziec do poludnia ale Amelusia bedzie miec banki o 12.00 stawiane wiec ie mogę ale w czwartek pojade od rana jak tylko melcia wstanie i posiedze troszke z bacią. Juz z meżem gadałam ze bede teraz wsiadac w auto i z dwa razy w tygodniu z nia posiedze to moja jedyna teraz babcia i to ta z ktorą tak związana byłam i jestem mimo ze nie mieszkam z nimi od 6 at od czasu mlzenstwa ale całe dziecinstwo to z tymi dziadkami własnie było ;((((
Boli to bardzo jak widze co sie dzieje wiecie.