Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

30 paź 2008, 14:59

hej
zdrzemnęłam sie na superniani, ziemniaczki teraz gotuje, po obiadku jeszcze podłogi zmyję i po małą. chlebek z czosnkiem zjadłam, posypany solą, rzeczywiście b smaczne to było. ja homeopatyczny syropek pije stodal, podobno można, choć różnie o tej homeopatii mówią.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:09

milutka204 no i po śniegu, dziś już 5 stopni i wszystko stopniało
a jak się czujesz?? już lepiej??
straszne wymioty i sraczka , blleeee du..a boli i przełyk piecze :ico_zly:
chlebek z czosnkiem zjadłam, posypany solą, rzeczywiście b smaczne to było. ja homeopatyczny syropek pije stodal, podobno można, choć różnie o tej homeopatii mówią.
oby pomogło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a sen to podstawa :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

30 paź 2008, 15:11

dzięki za rady, tą wodę też zrobie z miodem i cytryną choć ostatnio mi powiedziała lekarka że woda nie może być gorąca i herbata tez nie jak sie dodaje miód czy sok bo we wrzątku wszystkie wartosci podobno tracą.

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 paź 2008, 15:15

Ragazza ale masz jakiś powód że nie chcesz naturalnie czy sie boisz poprostu?
jak narazie to nie ma zadnego powodu poza tym ze mam strasznego pietra i nie chce sie meczyc np 20 godzin

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:16

manenka, dziękuje :ico_sorki: juz na drugi dzien wieczor bylo wszystko w porzadku nie wiem po czym to bylo ja uwazam ze jelitowka okropne swinstwo

ja dzis popralam pieluchy w rekach okrycie kapielowe i sobie staniki i koszule do spzitala teraz wzielam w pralce na plukanie reczne kocyki dla malej niech sie suza:) a i teraz ciuskzi piore te ktore mam zamiar wziasc do szpitala oczywiscie musze wybrac ... mam strasznie duzo ciuszkow....a u was jak wypraweczka?

Awatar użytkownika
Ragazza555

30 paź 2008, 15:19

Beatris60, mnie tez ostatnio meczyło i piłam mleko z miodem i cytryna i brałam oscillococcinum lek homeopatyczny - to sie bierze 2x dziennie przez 3 dni

[ Dodano: 2008-10-30, 15:23 ]
milutka204, no ja to mam juz zapas ciuszków na pierwsze trzy miesiące tylko jeszcze mam w planie dokupic 7 pack body i 3 pack pajacyków i bedzie wszystko :-)

ledwo mi sie mieszczą te rzeczy w komodzie :ico_olaboga:

i chyba tez musze sie wziasc powoli za przepranie tego wszystkiego bo z prasowaniem troche to zajmie
tylko jeszcze musze proszek dokupic tylko nie wiem czy jelpa czy lovelle,
a wy dziewczyny co kupujecie?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:28

Ragazza555, ja wlasnie piore w Jelpie i w plynie zmiekczajacym:)

no i ja juz nie mam gdzie upychac ciuszkow i innych dupereli a jak dojdzie mi wozek i lozeczko plus k lezaczek a czekam na nie bo zamowilam na allegro to dopieor bedzie ciasno ile macie pokoi ja 2 na metrazu 51 m kw

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:38

manenka, dziękuje :ico_sorki: juz na drugi dzien wieczor bylo wszystko w porzadku nie wiem po czym to bylo ja uwazam ze jelitowka okropne swinstwo
to dobrze
ja dzis popralam pieluchy w rekach okrycie kapielowe i sobie staniki i koszule do spzitala teraz wzielam w pralce na plukanie reczne kocyki dla malej niech sie suza:) a i teraz ciuskzi piore te ktore mam zamiar wziasc do szpitala oczywiscie musze wybrac ... mam strasznie duzo ciuszkow....a u was jak wypraweczka?
o kurczę to u ciebie całą parą ruszyło :-D :ico_brawa_01:
tylko jeszcze musze proszek dokupic tylko nie wiem czy jelpa czy lovelle,
a wy dziewczyny co kupujecie?
ja nawet nie wiem jakie tu są proszki dla dzieci??
no i ja juz nie mam gdzie upychac ciuszkow i innych dupereli a jak dojdzie mi wozek i lozeczko plus k lezaczek a czekam na nie bo zamowilam na allegro to dopieor bedzie ciasno ile macie pokoi ja 2 na metrazu 51 m kw
mi parę dni temu przyszły pieluszki, laktator i łóżeczko :ico_brawa_01: :-D
ja mam salo z kuchnią, sypilnie, pokoik dzieciecy, lazienkę, korytarz, garderobe, pralnie ponad 70m2 :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:42

manenka, to duzie mieszkanko:D ale pewnie w domku mieszkacie?:)

no cała para naszykuje juz wszystko potem tylko nie bede mogla sie ruszac:D a tak bede miala wszystko popran epochowane w worki by nie przesmierdly jak tam te:):D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 15:46

manenka, to duzie mieszkanko:D ale pewnie w domku mieszkacie?:)
od tygodnia tak w domku :-D :ico_brawa_01:
a wcześniej przez 3 miesiące w 5m pokoikiu :-)
no cała para naszykuje juz wszystko potem tylko nie bede mogla sie ruszac:D a tak bede miala wszystko popran epochowane w worki by nie przesmierdly jak tam te:):D
bardzo dobrze, ja najpierw musze kupic jakąś komode do dzieciecego pokoiku bo nie mam gdzie trzymać ubranek
a najważniejsze to lodówkę kupić bo teraz w pokoiku dziecięcym zrobiłam sobie lodówkę, zimno tam :ico_chory: bo nie mam gdzie produktów trzymaać a latać co 5min do siostry sie nie chce

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”