Hello
No jestem w końcu
Asiu- no to niedługo do pracy, super zawsze to coś inego niż ciagłe siedzenie w domcu, ciekawe jak mężuś będzie się spisywał i czy zatęskni za pracą, zobaczy jak to jest 24 na dobę z dzieckiem, a tak wogóle to Twój pomysł na ta zamienę?
Nell- Zdróweczka dla Maksa- bidulek i oczywiście buziaki z okazji miesięcznicy
podłogi jadę szorować w sobotę
mam nadzieję, że w tym roku sie spotakmy, a u lekarza nie była, jakoś mi przeszło, moze to od żołądka było nie wiem - w każdym razie jest ok. Kornel ostatnio spać nie może budzi się w nocy z płaczem, te zębiska chyba go męczą;
Anetko- moze przejdzie Joachimkowi , super, ze juz jest lepiej
Kasiulka- zdjęcia świetne jak zwykle, ale mały to już łobuziak z kobitka się kąpie, to dopiero kasanowa wyrośnie
Iwcia , Maritka- nie smutajcie się, mnie też chwilami bierze podły nastró, to przez ta porę roku chyba, ta pogodajest przygnębiajaca, uśmiechnijcie się proszę i to już
pokazać zębiska
Buziaki dla Jasia i Hani
A ja czekam na męża jest jeszcze domciu coś kombinuje w kibelku z umywalką
mały śpi, czasem się budzi, poprasowała,, zjadłam kolacyjkę i padam ze zmęczenia, dzisiaj Kornel jakis marudny dzień miał, dobrze, ze jutro mama przyjezda troche odsapnę
A na forum roche pusto sie robi niestety, niektóre dziewczyny juz prawie wcale nie zagladaja, szkoda
Miłej nocy papa