OJ dobrze placa, dobrze :) nie wiem jak to mozliwe ze zagranica starsi ludzie maja tak wysoka emeryture ze pozwalaja sobie na placenie takich pieniedzy za opieke :) ja mialam jedna babcie 89 lat, i moja wyplata to byla zaledwie czesc jej emerytury - a mialam wtedy 8000zl na reke za 4 tygodnie (dach nad glowa i jedzenie, wiec cala kasa wrocila ze mna do Polski :) bo nawet sklepow odziezowych w tym miasteczku nie bylo zeby kupic cokolwiek
A pomysl z tym placem zabaw pod domem naprawde super. My mamy piaskownice na tarasie ale zamiast piasku jest w niej woda :D Nina bez przerwy grzebie tam lopatka i chlapie na wszystkie strony. Jak bedzie ladniej to ja wymyje i wrzuce plastikoe kulki a nadmucham zwykly basen zeby mogla sie w nim pluskac :) do tego ma swoj maly stoliczek i krzeselko ogrodowe i wielki parasol chroniacy ja przed sloncem :) marzy mi sie zjezdzalnia ale znajac moja corke moglaby ja przestawic i spasc z trasu wiec chyba lepiej nie ryzykowac
Musze leciec wieszac pranie i zabrac sie za sprzatanie, a pozniej moze napisze jakis projekt albo sprawozdanie bo zaczyna mi sie tego zbierac coraz wiecej .....