ha ja własnie to przerabiam z moim synkiem i taki własnie ma dziecko problem... kiwi dzisiaj mu zapodam jak wróci z tatusiem ze spaceru , bo gdzies ich wywiało na dłużej... chociaz on nie za bardzo lubi kiwi ale zawsze jakoś to jedno mu wcisnę... i wiem ze wspaniale pomaga na zatwardzenia ze swojego przykładujest twarda jak kamień dziecko powstrzymuje się od zrobienia jej co powoduje ból pupci i uczucie swędzenia.

do tego stopnia że cofnęły się i zaczęły robić kupę w majtki
własnie u nas zauwazyłam, ze niechce zrobic kupy nigdzie indziej jak tylko na pampersa a skąd ja mu wezme pampersa? i może dlatego tez wstrzymuje? kurcze dzisiaj musi zrobic ta kupę...
o kurcze ale masz fajna pracę.... zazdroszczę ... a wiesz dlaczego? bo ja sama to nie za bardzo potrafię się umalowac ale jak pójdę do kosmetyczki to czasami jak od niej wyjdę to sama nie moge się poznać a mąż jest zachwycony i zawsze zazdroszczę tym dziewczynom co umieją się ładnie i z gustem umalowac no i wogóle fajna praca.... szkoda, ze mieszkasz dlaeko bo bym wpadła na darmowy makijazUkładam fryzury modelkom przed sesjami, dbam o ich makijaż i pilnuję, żeby ładnie wyglądały.