my już w domu. Młody tradycyjnie całą drogę spał, wujek i ciocia nie mogli się nadziwić (porównywali z bratankiem), że on taki spokojny i nie płacze. Śmiali się, że mamy dać im instrukcję jak robi się takie spokojne dziecko.

U nas tak samo, pytałam pediatry i powiedziała że to normalne ale zębów nie widać. Wszystko możliwe, że Milence zęby idą-Patrycja pisała, że u jej syna koleżanki pierwsze wyszły jak miał 2,5 m-ca. Każde dziecko inne. Kaszki spróbuj, Mateuszowi sama ryżowa smakuje aż się uszy trzęsą...palce i gryzak tak gryzie,że jakby mogła to by je zjadła

U nas ze spaniem w nocy różniej-jedną noc prześpi młody całą, a w następną budzi się tradycyjnie o 3. Jak jest jego pora jedzenia to nie ma mocnych by go przetrzymać dłużej bo chyba Ty być go wtedy słyszałaGdyby zechciał z ostatnim karmieniem zaczekać do 22 spałby do 7- wow![]()

U nas dokładnie tak samo. Następne szczepienie nie może być wcześniej niż po 6 tyg. ale jak najbardziej może być później.tak u nas po 6 tyg i kolejne też za 6 tygPo jakim czasie miałyście 2 dawkę szczepienia?? Po 6 tygodniach?
wowJakiś litr się mrozi![]()
![]()

W Kielcach.milego weekendu, chyba przeoczylam gdzie sie wybieracie
To mogło być uczulenie i teraz już może go nie mieć. Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę, że Dawidkowi już przeszło. My od jutra przechodzimy na nutramigenczyzby to nie była zadna skaza????

Nowa trzymam kciuki by szybko Liwia wydłużyła sobie sen, bo pewnie zmęczona jesteś tak częstym wstawaniem. Pola pewnie zazdrosna i dlatego tak się zachowuje.
Zapraszam do siebieCo kupiliście ciekawego? U nas też ikei nie ma niestety, a ja uwielbiam tam robić zakupy.zanjomi chca nas zabrac przed poludniem do Ikea i chyba pojedziemy,bo co robic w taka pogode![]()