Wróciliśmy właśnie ze spaceru, Tobiś spał prawie cały czas.
qunick, - pytałam się pediatry od czego ma to zapalenie, to podobno od tego , że ma niedojrzałą trąbkę eustachiusz i od ulewania pokarmu (wtedy się tworzą jakieś bakterie i jest zapalenie ucha). Na szczęście nie jest z przewiania.
MamciaKochana, - super spędziliście weekend, zazdroszczę Ci tego pływania w morzu.
Oho - chyba zrobiliśmy kupkę - to słychać i czuć...... - już lecę misia przebrać
[ Dodano: 2007-06-11, 13:14 ]
Czy Wasze pociechy też są takie ruchliwe. Tobiaszek cały czas coś trzyma w łapce, obraca się w łóżeczku na wszystkie strony, dotyka wszystkich rzeczy które może dosięgnąć łapkami, łapie mnie za włosy, uszy, nos i oczywiście wszystko co się da to ląduje w buzi. Ostatnio ta machał grzechotką, że uderzył się nią w główkę i zaczął płakać - więc na razie nie daję mu plastkowych rzeczy tylko pluszowe, bo boję się, że sobie krzywdę zrobi.
Iza@, - od tygodnia mam właśnie problem z zasypianiem w łóżeczku, co poloże tam Tobiaszka to jest krzyk. Ty chyba stosowałaś te metody z książki Język niemowląt - napisz mi proszę jak to u Ciebie wyglądało ??? Mi czasami już ręce opadają. A ja rozpieścilam chyba tym noszeniem Tobiasza - żal mi go było bo był chory, a on to wykorzystał.