hej
Miałam wczoraj wpaść, ale opadłam wieczorem z sił, po pracy poszłam na szybki spacer z małą (szybki, bo się ciemno zrobiło), a potem mnie dosłownie ścięło. bolał mnie tez brzuch, ale sie połozyłam i przeszło.
Ożywiłam się dopiero po prysznicu i nawet całe "Usta Usta" obejrzałam
Nie wiem jak jest z tym apapem, chyba 2 dziennie to wystarczy, wiecej nie,, kurde nie wiem
mnie lekarz robił rozpiske na 1 wizycie, co brać i w jakich ilosciach, apap mozna do 6 x dobę (ale to myślę, że przy jakimś przeziebieniu/gorączce), mnie jak boli glowa, to biore własnie max 2x i przewaznie pomaga (z tym, ze rzadko mnie boli), w ogole ja jestem anty tabletkowa i biore dopiero w ostatecznosci.
Jeszcze 3.5 i 3 dni wolnego No i od piatku L4, chyba ze lekarz zdanie zmienil
Zazdroszczę.
Ja tak sobie myślę, że do końca roku to na pewno będę pracować, potem zobaczymy, ale max do końca lutego
kupilam sobie taka bluzo - kurtke, mam nadzieje, ze nawet duzy brzuch sie w nia zmiesci i spodnice ciazowa - gdyby nie P to pewnie bym jej nie kupila
no i jeszcze nowy stanik, musialam juz rozmiar wiekszy
Fajnie

, pochwal się

, z tego co pamietam obiecałas fotkę

Ja tez niedługo bede musiała się wybrać, bo spodnie prawie wszystkie za małe, a brzeszek coraz większy, z piersiami to samo, wyłażą powoli z biustonosza
A ja biore urlop na piątek, ale jestem szcześliwa

, jutro już mamy zaplanowane spotkanie ze znajomymi, a reszte czasu jakoś ciekawie zorganizujemy