ja piszę dużo, bo mam jak narazie full czasu, sama w domu jestem to mi tak smutno więc chociaz tu z wami pogadam
 ja piszę dużo, bo mam jak narazie full czasu, sama w domu jestem to mi tak smutno więc chociaz tu z wami pogadam  
 Tyle wszystkie razem tu pzreżyłyśmy, że normalne, że jedna za drugą tęskni... No więc Akna - co u Ciebie? JAk chłopaki? Wiesz, że MAritka już urodziła Różyczkę?
 Tyle wszystkie razem tu pzreżyłyśmy, że normalne, że jedna za drugą tęskni... No więc Akna - co u Ciebie? JAk chłopaki? Wiesz, że MAritka już urodziła Różyczkę?   
  JAk był malutki pakowało się w wózek, zakrywało kocem, a teraz masakra
  JAk był malutki pakowało się w wózek, zakrywało kocem, a teraz masakra   
  Kolacja jest o 18.
  Kolacja jest o 18. Mąż chyba się cieszy, nie wiem, nie pytałam, generalnie obecnie żyjemy jakby razem ale osobno, każdy sobie tylko obowiązki dzielimy. A z Wiki to on chętnie zostanie
 Mąż chyba się cieszy, nie wiem, nie pytałam, generalnie obecnie żyjemy jakby razem ale osobno, każdy sobie tylko obowiązki dzielimy. A z Wiki to on chętnie zostanie   
  a wiatr lodowaty brrrr
  a wiatr lodowaty brrrr bo męża w domu nie ma
 bo męża w domu nie ma   jakoś jego obecnośc mnie wnerwia, ale nic dziwnego od dłuższego czasu pracuje po 12-14 godzin i nie ma go w domu, więc przywykłam że w domu ja jestem sama z Wiki i nagle ładuje mi się tu i bałagani tylko
 jakoś jego obecnośc mnie wnerwia, ale nic dziwnego od dłuższego czasu pracuje po 12-14 godzin i nie ma go w domu, więc przywykłam że w domu ja jestem sama z Wiki i nagle ładuje mi się tu i bałagani tylko  
 Wiem że Marittka urodziła bo jej gratulowałam na forum -do szpitala wysłałam smska i oczywiście widziałam zdjęcia.Różyczka śliczna.
  Wiem że Marittka urodziła bo jej gratulowałam na forum -do szpitala wysłałam smska i oczywiście widziałam zdjęcia.Różyczka śliczna. 

te ubieranie tych dzieci to jakiś koszmar chyba się wyprowadze gdzieś do ciepłych krajów
 te ubieranie tych dzieci to jakiś koszmar chyba się wyprowadze gdzieś do ciepłych krajów  wkurzają mnie te kombinezony i kurteczki na temat czapek to nawet szkoda gadać kupiłam w sobote matyldzie czapke bo w poprzedniej cały czas miała uszy odkryte
 wkurzają mnie te kombinezony i kurteczki na temat czapek to nawet szkoda gadać kupiłam w sobote matyldzie czapke bo w poprzedniej cały czas miała uszy odkryte   i co ubieram jej dziś nową i to samo chyba za duża ale tak słodko w niej wyglada
 i co ubieram jej dziś nową i to samo chyba za duża ale tak słodko w niej wyglada   ona jeszcze nie chodzi i tylko kręci tą główką a ja tylko poprawiam
 ona jeszcze nie chodzi i tylko kręci tą główką a ja tylko poprawiam 

a nie tylko podczytujecie.Dobrze tak podczytywać,ale my byśmy też chciały wiedzieć co u Ciebie, a nie tylko pisać w kółko o sobie
 a nie tylko podczytujecie.Dobrze tak podczytywać,ale my byśmy też chciały wiedzieć co u Ciebie, a nie tylko pisać w kółko o sobie  

a mnie po takim czymś jest przykro bo jest wielkie halo, jakbyśmy z Anetką conajmniej kogos wyzwałyDla mnie to normalne, że podczytują. I coraz mniej się dziwię, że już nie odpisują...... Czytając takie komentarze, naprawdę nie chce się już nic dodawać....
Może za bardzo wzięłam to do siebie, trudno. Ale nie było mnie cały weekend. Wchodzę na forum, żeby się zrelaksować a tutaj takie komentarze....

buziaki dla Ciebie i synków.
 buziaki dla Ciebie i synków.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość