Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

03 lis 2008, 11:30

jedwabna, ja gole na oslep:D bo moj mi łaske robi:P a jakbymial pozacinac to wole juz miec irokeza
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
no ja dzis tez chyba poszaleje z lusterkiem bo na 18 mam wizyte.
jedwabna napisał/a:
nogi mi odpadaja i wogole zmeczona jestem.
kochana Ty sie tak nie forsuj..
nie no staram sie nie przemeczac, ale jak ja nawet wyjde na spacer na 0,30h to juz padam z nog. a do mojego mieszkanka to musze na 4 pietro schodami sie wtaczac :ico_olaboga:
wczoraj to nawet na cmentarz pojechalismy samochodem bo juz chyba nie dalabym rady strzelac z buta a mamy niedaleko :ico_puknij:
ja nie odpuszczam ale narazie na szczescie jeszcze widze poźniej lustereczko pojdzie w ruch..
taaaaaa :ico_szoking: to ty masz juz 30 tc i jeszcze widzisz? ja to juz wogole. bez lusterka ani rusz... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a mialam wam cyknac fotki mojego brzuchala ale jakos tak zalatana jestem i nie moge sie zebrac...
jedwabna, pochwal się efektem po remoncie
jak sie tylko to wszystko skonczy to na pewno pocykam fotki.
myslalam ze z tym skrecaniem mebli pojdzie jakos szybciej, a oni wczoraj w 4 skrecali i skrecili dopiero 2 male puleczki i komode. a gdzie jeszcze lozko, szafa... :ico_olaboga:
koniecznie napisz jak było po wizycie i tej jutrzejszej i tej środowej
jak tylko wroce to wam napisze. z tym ze pewnie pozno to bedzie bo ona ma zazwyczaj poslizg 2-3 godzinny i tyle sie u niej czeka na swoja kolej niestety :ico_noniewiem:
objadek musze ugotowac..i znowu nie mam pomysłu...
o matko to moj odwieczny problem. nigdy nie wiem co zrobic. zazwyczaj to chce cos co bedzie smaczne a sie za duzo nie narobie przy tym :ico_haha_01: czasami z internetu cos sciagne. a czasami nic nie robie i juz :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 11:47

zazwyczaj to chce cos co bedzie smaczne a sie za duzo nie narobie przy tym
no dokładnie tak najlepiej..ciesze sie tylko ze moj mąz nie jest wybredny i zje praktycznie wszytko co mu ugotuje :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 lis 2008, 11:48

hej
byłam na kontroli, wszystko ok. na zgage kazała ranigast brać na noc.

u mnie dziś spagetti z boczkiem i śmietaną.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 11:48

taaaaaa :ico_szoking: to ty masz juz 30 tc i jeszcze widzisz?
na szczescie tak :-D :-D

[ Dodano: 2008-11-03, 10:48 ]
byłam na kontroli, wszystko ok
to supcio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 11:49

jedwabna, a ja ostatnio zorbilam 6 km :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D

Beatris60, ranigast ??? pierwszy raz slysze z emozna brac w ciazy....rennie tak i bardzo ci go poleczam

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 11:53

uciekam narazie dziewczynki pozałatwiac najpilniejsze sprawy i wracam do oszczedzania sie :-D :-D

Awatar użytkownika
aga29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

03 lis 2008, 12:04

Witam! Ja jestem z marcóweczek, ale cos tak czuje że w lutym urodze, takze zajrze sobie do was czasami :-D
A ranigast mozna brać w ciaży ja jak byłam z Filipkiem w ciąży to brałam bo miałam poważny problem z żoładkiem i też mi lekarz zalecił. Zależy tylko jaka dawka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 12:11

aga29, aha pierwszy raz porpostu o tym slysze:D i sie zdziwiliam... mi ranigast pomaga... zgaga narazie ustala ale ostatnio tez piekla i pewnie znowu powroci... ja np czuje ze urodze w grudniu

Awatar użytkownika
jedwabna

03 lis 2008, 13:01

ciesze sie tylko ze moj mąz nie jest wybredny i zje praktycznie wszytko co mu ugotuje
eeeee to masz super! bo moj to duzo rzeczy nie lubi.a ciezko jest tak cos ugotowac jak ci wybrzydza ze tego nie tamtego tez nie... :ico_olaboga:
byłam na kontroli, wszystko ok
no to extra!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u mnie dziś spagetti z boczkiem i śmietaną.
podaj przepis bo brzmi smakowicie... :-D
a ja ostatnio zorbilam 6 km
:ico_szoking: to gdzies ty sie tak nachodzila? ja to bym nie dala rady z cala pewnoscia. zauwazylam ze sie strasznie szybko mecze i piety i lydki mnie bola :ico_puknij:
Witam! Ja jestem z marcóweczek, ale cos tak czuje że w lutym urodze, takze zajrze sobie do was czasami
a zapraszamy zapraszamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zgaga narazie ustala ale ostatnio tez piekla i pewnie znowu powroci...
ja tezmiewam od czasu do czasu, ale jeszcze nic nie bralam i raczej nie zamierzam. ale musze przyznac ze cholerne uczucie :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja np czuje ze urodze w grudniu
hmmm a ja jakos takie mam zapedy na styczen... nie wiem czemu ale to sie jakos tak w srodku czuje. ciekawe czy sie sprawdza te nasze przeczucia...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 13:21

jedwabna, ja na cmentarz 1 listopada:D ze swego osiedla mialam tylko 3 km a i z powrotem to samo:D przyszlam padnieta:D cala miednica i kro cze bolalo :ico_szoking:

no bo z usg niby na 4 stycznia z miesiaczki na 9 stycznia:D a ja wiem swoje i sie zapre i urodze w grudniu:D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”