ja dzis poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowe pierogi. Ale musze chyba spróbować zrobić sama i zamrozić. Moja mama ma czarny pas w pierogach, poprosze o pomoc.
I zachciało mi sie przez was lodów. Jak powiem Sebkowi, to znów sie będzie ze mnie śmiał, bo czytam, a potem zaraz mam jekieś chętki.
Ja własnie leżę i jęczę z przejdzenia Zaprzeproszenie obżarłam się okrutnie... Mąż zabrał mnie do KFC na prawdpodobnie ostatni niezdrowy posiłek przed porodem i karmieniem piersią. No i wszamałam tak chyba z 5 udek kurczaka, porcję frytek, Coleslawa, wypiłam pól litra coli i na koniec... ogormna porcja lodów....
ja właśnie dostałam bezy więc się zasładzam. Mam ogromną ochotę na cole ale Mariusz nie chce mi dać nie mam już pomysłu jak go namówić. To że kobiecie w ciąży się nie odmawia jakoś go nie przekonuje, mówi ze to nie zdrowe i koniec.
na zgagę mam Reni :-( już chyba sobie odpuszczę to proszenie. Może jutro jak pójdzie do pracy to sama się napiję. Chyba że zabierze butelkę z colą.......
Też mu to mówiłam, ale sie uparł, a z nim gorzej jak z małym dzieckiem
[ Dodano: 2007-03-13 ] nie wiem czy wiecie ale karolina24 urodziła tydzień temu synka Maciuś URODZIL SIE 05.03.2007roczku O GODZINCE 11.10 WAZY 4.5KG MA 57CM
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... sc&start=0 jej pościk