hm opis faktycznie jakby jakiś świerzb...Widzisz jak to jest z tymi lekarzami. Cała rodzina widziała mnie w roli lekarza i z lekarza mam tyle, ze innym z tej profesji nie ufamA to raczej nie były odparzenia, bo teraz mu się na kolankach zrobiło

hm opis faktycznie jakby jakiś świerzb...Widzisz jak to jest z tymi lekarzami. Cała rodzina widziała mnie w roli lekarza i z lekarza mam tyle, ze innym z tej profesji nie ufamA to raczej nie były odparzenia, bo teraz mu się na kolankach zrobiło
A no i wczoraj zrobił pierwszy raz siusiu na nocnik
wywar z mięsa jest silnie alergizującyZawsze odgotowuję mięso, ale przyznam, że nie wiem po co się to robi
no niestety przez co najmniej 2 lata Kubuś nie spróbujeDawałyście już swoim pociechą truskawki?? bo mój Tymonek już jadł![]()
Ja narazie tylko danonki truskawkowe i kaszkę dawałam, myślę, że niedługo przejdziemy do prawdziwych truskawek.Dawałyście już swoim pociechą truskawki?? bo mój Tymonek już jadł
Dziękuję za infowywar z mięsa jest silnie alergizujący
A ja wczoraj spanikowałam, stwierdziłam, że czuję sie taka rozlana, dwa dni z rzędu było mi rano niedobrze i mam zły humor więc na bank jestem w ciąży. Chyba tylko podwiązanie jajowodów dałoby mi trochę spokojuZrobiłam test i spoko, rodzeństwa nie będzie.
no to chcesz być w ciąży czy nie ?? a co do podwiązania jajników to też o tym myślałam bo ja tak w ogóle to mam wskazania wiec jeżeli jeszcze bym w ciąże zaszła to następne ciecie zakończy sie też podwiązaniemChyba zbliża się @ - ja nie chce
Hm to myślisz, że mogę Lence dać domowy kisiel z mrożonych żurawin?syneczek zasmakował w budyniach ,kisielkach i fisielkach
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość