to juz przesada, po co ci weekend, w koncu nie kazdy, a juz na pewno zadnadostałam to w sobotęjutro do odebrania.

masz racje, zrelaksuj sie w wannie

[ Dodano: 2009-08-04, 19:26 ]
ja sie chyba poloze na kanapie, bo oczy strasznie mi sie kleja...

Mi na razie zawsze się śni że rodzę chłopakaRaz tylko się trafił znośny,w którym urodziłam córeczkę (nie wiem czemu akurat ta płeć)
I może tak być na początkuNawet przewijanie mi nie wychodziło.
Mnie się caly czas wydaje że urodzę chłopczyka,no takie mam przeczucie.Takze nie wiem skąd mi się ta córeczka wzięła.Może gdzieś głęboko kryje się myśl o upragnionej córci.Mi na razie zawsze się śni że rodzę chłopakaA głupie sny tłumaczę sobie tak, że zazwyczaj sprawdzają się na odwrót
Każde pocieszenie dobre
No ale ten sen był masakryczny,bo co przewinęłam to dziecko to gdzieś mu z tej pieluchy wyciekło i co chwilę musialam przewijać,przebierać i obmywać.I może tak być na początkuMi się wydawało że to pryszcz, mam brata młodszego 15 lat, przewijałam też chrześnicę, miałam praktykę a i tak ręcę mi drżały jak swoją kruszynkę przewijałam na początku
Też się cieszę.Najbardziej się cieszę że z szyjką wszyzstko ok.Teraz tylko byle poczuć ruchy,2 września kolejna wizyta i zaraz potem USG.geheimnis, najważniejsze, że wszystko OK
no to może faktycznie słaby sprzęt mają.W takim razie wolałabym nie słuchać.Bo jakby nic nie było wślychać to by mnie moja psychika wykończyła,tak bym się bała że coś nie tak.U mnie przy badaniu powiedziała lekarka, że może być jeszcze nie słychać, w tak wczesnej ciąży i to zależy od sprzętu jaki mają. Ona słyszała (tak stwierdziła) ja nie bardzo, tylko jakieś trzaski.
No oby tak dalejoby tak dalejmiesiąc przed Wami i już będziecie w połowie drogi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość