witajcie dziewczynki
DZiekuje wszystkim za zyczonka w imieniu Julki stawiam wszystkim i coś do
Ja cały prawie dzień nie mogłam wejść na tt bo ciagle wyskakiwał mi bład a wy między czasie pieknie natukałyście
sensibel wszystkiego dobrego z okazji pierwszej rocznicy ślubu
Mi też co chwilkę wyskakuje jakiś błąd. Trzeba mieć cierpliwość do tego tt. Ale my je mamy bo uzależnione jesteśmy
U nas ok 14 pięknie się rozpogodziło i byłam na spacerku ponad dwie godzinki. Nie wiem czy powinnam tyle chodzić po dworzu z moją kaszlącą Majką, jak sądzicie?
Od porodu minęło 7 miesięcy. Teoretycznie zostały 2 do powrotu do formy. Bo podobno 9 miesięcy tyjesz to i masz 9 miesięcy żeby schudnąć. Jak Wam idzie dziewczynki powrót do formy. Ja gruba nie jestem, ale zostały mi boczki i mam "dziurę" w brzuchu na wysokości pępka. Mięśnie się nie zeszły. Trzeba by poćwiczyć , ale jakoś się nie chce
Kurczę napisałam posta i niemogłam wysłac!
No ja tak naprędce, bo rytuał wieczorny już powinnam zacząć...Co do wagi jeszcze jest taka o 3kg zawyżona, a brzuchol, też opona jak wszystko porobię to wletę
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 19:28 przez nana, łącznie zmieniany 1 raz.
hihi to fakt uzależnione jesteśmy jak sie patrzy ale tylko dlatego że piszą tu wspaniałe OSOBY
Co do formy to moja waga jest oki tylko ta skóra na brzuchu zero mięśni tylko flaczek wisi
ale macie fajnie a u mnie brzucho wygląda jakbym była w 6 miesiacu matko jedyna kiedys tak nie było szybciutko dochodziłam do formy i wklesnieta byłam a teraz to mi juz wszedzie urosło
Witajcie a co tu taka cisza Wstawać !!! pewnie wszystko przez te zmiany na tt dziś od rana nie mogłam sie tu do was dostać kiedy to sie wreszcie skończy obiecywali poprawe i co.......
U nas nocka fatalna Julka obudziła sie o 3 i za nic nie chciała zasnąć -bestyjka jedna dopiero M ją ululał teraz śpi zrobione ja jem śniadańko potem deserek i sru na pole