Dziewczyny pediatra musi być dobry i sprawdzony, najlepiej zapytać inne mamy z okolicy do kogo są zapisane ich maluszki. Ja zapisałam się razem z Zuzią do tej samej pani doktor i jestem zadowolona, jak jej nie ma w przychodni to jadę do niej do domku i wszystko ok. a wiem że sama też przyjedzie w razie potrzeby do nas.
Te podkłady poporodowe to super sprawa, bo na początku to krwawi się dużo i łóżko zawsze będzie czyste, ja do szpitala miałam takie podpaski belli duże ale nam dawali i nie musiałam ich używać zostawiłam sobie do domku, a zmieniałam czesto i pamiętam że krwawiłam 5 tygodni.
Pościele do wózeczkow piękne macie, ale podobno poduszki nie powinno się dawać wcale, jeśli już to bardzo płaską, i w łóżeczku tak samo.
Dzisiaj odwiedziła mnie ciocia i przyniosła mi ubranko dla maluszka, bo chciała coś kupić dla mnie , ale wiedziała że dla dzidziusia bardziej się przyda. Dobrze że ciocia nie wierzy w zabobony
Dziewczyny czy wiecie że napisałyśmy już 105 stron

ale gaduły te listopadowe mamusie, paździenikowe 2007 mają 22 strony, a grudniowe 3 strony
Buziaki