Hejka
Ika Twój brzusio to chyba nie rośnie. Jest piękny !!! Chciałabym mieć taki brzusio a nie brzuchol jak posiadam obecnie. Zresztą jak widać na zdjęciu. Wiecie o dziwo to mi jeszcze pępek nie wyszedł.
Co do zakupów, to ja większość rzeczy już kupiłam. Jak byliśmy w Olsztynie u teściów to zajechaliśmy do dużej hurtowni dziecięcej i kupiliśmy łóżeczko z materacykiem bez szuflady dokładnie takie jak na aukcji, ale wyszło nas sporo taniej
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=219774708
oprócz tego zaopatrzyłam się już w wanienkę, stojak do wanienki, przewijak, drugą zmianę pościeli, laktator, podgrzewacz, sterylizator, kupiłam także spiworek do spania na chłodnie nocki, nadaje się także do wózeczka, dwa ręczniczki kąpielowe, kocyk ciepły i na letnie dni, w hurtowni kupiłam też kaftaniki pakowane po 5 szt. w różnych kolorach i płaciłam za nie jedyne 6zł za szt. a są zapinane na zatrzaski i z dobrej bawełny, dużo dużo innych rzeczy. W sumie trochę zapłaciliśmy ale jak policzyłam według cen na allegro to powiem Wam, że nie przepłaciłam a raczej zaoszczędziłam.
Evik ja też mam napiętą skórę na brzuszku i na dodatek mnie swędzi czasami tak, że siedzę i ciągle się drapie.
[ Dodano: 2007-08-01, 11:34 ]
Aprops brzusiów. Mam zaszczy zaprezentować Wam swój.
[ Dodano: 2007-08-01, 11:36 ]