Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2008, 15:23

ladybird23, jak ja bym chciała kończyć 24 lata :-D

anza, buciki i ich właścicielka prześliczne :-D I niech te klimaty bolące u was szybko miną.

GLIZDUNIA, a Twoje fotki mi się nie otworzyły, spróbuję później. Narazie więc bez komentarza.

My dziś siedzimy w domku, pogoda mglisto - mżawkowa, do południa byli goście, a teraz już sami. Znikam leniuchować z chłopakami, a wieczorem kończę pisać tą pracę, ale czy skończę :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2008, 15:39

witajcie kochane
zborra fajowe autko i myu tez mamy białe (słuzbowe) i fajnie wyglada
a to ze widac brud no cóz na kazdym widac tak naprawde a białe golfy bardzo ladne sa bo WW ma ladne białe

glizdunia fajowe fociaki
maluchy widac zajęte sobą ale jeszcze kilka mies i zaczna sie zauwazac

a my wrocilismy o 4 bo bylismy na weselu
fajnie bylo wytanczylismy sie za wszystrkie czasy
nawet moj kochany tanczyl chocaiz nie lubi

[ Dodano: 2008-04-06, 15:49 ]
musze jeszcze odespac i umyc wlosy bo mam strasznie sztywne ale moja głowa nie pozwalała na takie pochylanie

a tak wygladałam
nic ciekawego ale ciesze sie ze troszke sie odchamiłam

Obrazek
Obrazek
a to m oj makijarz ale slabo widac
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2008, 16:40

jagodka24, ale laska z ciebie :)

zbora gratuluje zakupu autobusu :P

buciki... czekam do 10 i lece kupic jakies :) ale juz przymierzalismy rozmiar 18 musi byc :)

dzisiaj zrobilam se wagary i poszlam tylko na jedne zajecia :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2008, 17:14

Obrazek
hello....widaok z okna dzis rano wskazywal na powrot zimy i nawet snieg nam napadal :ico_szoking: ...na zdjeciu juz topnial ale musialam uwiecznic :ico_oczko: teraz juz niebo czyste i slonko...wiec nie jest zle tylko troche chlodno...
zaliczylam dzis prace...a sie nasprzatalam :ico_olaboga: i w domu tez sprzatanie bo wczoraj nas minelo....i juz po obiedzie Maya poszla spac a ja mam chwilke z bolacym kregoslupem....
Anza...u nas tez ida dolne dwojki...i jedna juz prawi na wierzchu...czyli w 2 tyg. wyszly niecale 4 zeby....niezle...ale nie tak bolesnie jak u Was :ico_noniewiem:
Jagodka...slacznie,pieknie sie odwalilas na impreze...i super ze sie udala bo z kazdej takiej trzeba korzystac bo chyba nie ma ich za wiele....
Lady...to Ty baranek jestes czy juz byczek?bo ja byczek :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2008, 18:30

glizdunia miałam napisac wczesniej ze zazdroszcze ci tych spotkan z kolezankami, a noz widelec jakies nowe przyjaznie sie miedzy wami narodza...fajnie tak sie spotykac..a ja jestem baranem i to bodajze z pierwszej dekady, Mila jest byczkiem :ico_oczko: choc o mały włos miałabym bliźniaka :ico_haha_01:

zbora no autko prezetuje sie super, matko..ale wielkie jest..ja gustuje raczej w małych wozach..A. napalił sie na astre 3...

jagodka a to stad ta fryzura, to juz na tym weselichu byliscie?bardzo ładnie wygladalas :ico_brawa_01:

ja po wczorajszych urodzinach dzis rano wstałam bardziej zmeczona niz po zeszłotygodniowym weselu :ico_noniewiem: nogi mnie bolały strasznie...

a Mila ucina sobie drzemke..juz prawie 2 godz i juz mnie to martwi, bo w takim razie nie pojdzie normalnie spac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

06 kwie 2008, 19:24

Jagoda pieknie wygladasz ....

Moj Kuba spi ....... jeszcze Filip i zaraz wracam /.....

[ Dodano: 2008-04-06, 20:27 ]
no i juz spokojnie u mnie od 40 min .,..

ja dzis miałam dzin lenia ...

Buciki Anzo sliczne
Zborra no kawał auta .... przynajmniej sie wszystko zmiesci ....

obiejrzałabym sobie jakis dobry film ... hmmmmmmm

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2008, 20:37

Hej!!!
No...auto na prawdę mi się podoba...białe? mi to w ogóle nie przeszkadza, bo na naszej granatowej corsie też było wszystko widać. Poza tym...auta w kolorze są o kilka tysięcy droższe więc nie mieliybśmy nawet co marzyć o takim roczniku.

Kamizela no to gratuluję zakupów!!! my niestety...albo stety, postanowiliśmy tysiaka z podatku odłożyć na wakacje. A resztę na zakup drzwi do mieszkania, bo już nie mogę patrzeć na te prowizorki...

Jagódka bardzo ślicznie wyglądałaś!!! a ja zapomniałam, że to weselicho...normalnie strasznie zazdroszczę, też bym se potańczyła...

Lady no...kobieto...24lata...sto lat... :-D stara babo :ico_haha_01: wiesz ile jeszcze takich urodzin przed Tobą... :ico_haha_01:

Glizdunia nio zima u Was :-D to zapraszam, bo u mnie dziś piękna wiosna...

Anza oj widzisz, Ty pewnie miałaś już dość marudzenia, a to zębiska...oby szybko wyszły!!! a Ty jak się czujesz???

Moja dziś super! na wyjeździe mały aniołek i nawet bez drzemki była pogodna. Tylko 2kupy poszły...przez body :ico_haha_01: i niestety odkąd nie ma dietki to znów niestrawione resztki w kupie... :ico_placzek: czyli w glutenie przyczyna...oby to nie celiakia a coś alergicznego , bo wyrośnie...trzymajcie kciuki...

Ok, lecę prasować, bo już mnie pranie zasypuje...I jeszcze muszę kilka Haninych w ręku przeprać...więc się żegnam...do jutra!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 kwie 2008, 20:59

a Mila nadal spi :ico_olaboga: no to kapiel ja raczej ominie..ja tylko czekam az z rykiem sie obudzi bo głodna..albo sie obudzi w pełni wyspana i przewalone... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2008, 21:30

no Lady to to lepiej zeby sie glodna przebudzila niz wyspana :ico_noniewiem:
Maya wlasnie zasypia...juz niestety wieczor i tatus idzie do pracy...a ja mam taka ochote na rosol ze normalnie szok...daaawno nie jadlam ale chyba jutro zrobie....
no i pochwale sie ze tatus czule pomagal zasypiac mamusi przez 2 ostatnie dni...tylko ogolenie bardzo nerwowy jest przy tym niepaleniu...dzis normalnie ma szczyt nerwowosci chyba...bardzo latwo go zdenerwowac...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 kwie 2008, 21:50

ja tylko na dobranoc - moje samopoczucie już lepsze i Iguśki chyba też ale profilaktycznie zapodałam jej na noc viburkol :ico_oczko:
dzięki wszystkim za pamięć o nas
Jagodka ślicznie wyglądałaś, trochę Ci zazdroszczę zabawy...
Glizdunia to musisz być ostrożna z A skoro taki nerwowy :-D
Lady to się kobieto napracowałaś :ico_sorki: , ale latek to ja też bym tyle chciała...
Zbora dobrze będzie - trzymam kciki za Hanię

no to dobranoc
paa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”