a nie wychodzi drogo? ile opakowan pianek uzywasz do tego?masa marshmallow lepsza i łatwiejsza, tu masz przepis:
[ Dodano: 11-01-2012, 22:15 ]
tez nad nia myslalam, i powiem ze jest bardziej kuszaca niz lukier, chyba mnie przekonalas hehe;p
ja juz mam pomysl hehe ;) teraz zrobilam spis tego co bede robilaa teraz znowu o tym pomyślałam i sie zastanawiam czy może nie szybciej i nie łatwiej będzie mi kupić masę lukrowa i tylko rozwałkować ją hehe, mam jeszcze 3tyg , jeszcze nawet pomysłu na tort nie mam
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia!!Agnieszka jeszcze raz wszystkiego najlepszego !! :ico_prezent:
oby sprawa domu szybko się rozwiązała oczywiście po twojej myśli i zdrówka dla ciebie i dzieci oczywiście, by mąż miał zawsze pracę i byście byli szczęśliwi
:ico_buziaczki_big:
dokladnie u Nas na chwile obecną będzie 11 osób, jeśli koleżanka przyjdzie z synkiem w wieku JUlki to będzie super bo nie znam ludzi mających dziecko w wieku Julki (przynajmniej nie na takiej stopie żeby ich zapraszać), no i jestem ciekawa czy szwagierka puści synka bo pewnie sama nie przyjdzie w ogóle .. ;/tam zawsze babcia, dziadek, rodzice , rodzeństwo i wszytko się zejdzie to dużo ludzi jest
brawa dla Kornelii :)u nas Kornelka juz od wczoraj na nogach przechodzi większe obszary..wczoraj mama mówiłą i nagrała że cały czas chodziła po pokoju Mikołaja i się bawiła cudnie to wygląda!!!
nie wiem czy drożej, pierwszy raz będę robić, kupiłam 4 opakowania pianki marshmallow jojo po 180g, pianka waniliowa, kosztowała w markecie 4,45 za opakowanie. Mniej z tym roboty niż z lukrem i większa pewność że wyjdzie dobrze.a nie wychodzi drogo? ile opakowan pianek uzywasz do tego?
sporo tego ja planuję sałatkę jarzynową w dwóch wersjach, jakąś wędlinę i grzybki w occie, a do tego jedno ciasto, może szralotkę i torta.teraz zrobilam spis tego co bede robila
dokładnie choć taka impreza z dziećmi dla dzieci byłaby pewnie dużo lepsza, moja Ula tak chciała, ale o pomyśle zaproszenia dzieci powiedziała mi trochę późno i nie wiem jak bym to mogła zorbanizować... chyba sobei w tm roku damy spokój, na przyszły rok zrobię jej imprezę dla koleżanek i kolegówtam zawsze babcia, dziadek, rodzice , rodzeństwo i wszytko się zejdzie to dużo ludzi jest
Kornelka juz od wczoraj na nogach przechodzi większe obszary
to powodzenia i trzymam kciuki za pomyślność.teraz mam sesje...
zachęciłaś mnie :) a kupowałaś w białym kolorze?nie wiem czy drożej, pierwszy raz będę robić, kupiłam 4 opakowania pianki marshmallow jojo po 180g, pianka waniliowa, kosztowała w markecie 4,45 za opakowanie. Mniej z tym roboty niż z lukrem i większa pewność że wyjdzie dobrze.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość