wpadam póki mogę, Maja sie bawi, Konrad grzecznie siedzi w bujaku i ogląda zabawki jak ja czekałam na ten moment gada do nich jak najety
wczoraj młody na noc zjadł butlę 150ml mleczka o 20.00 i dopił jeszcze cyca, bardziej do przytulenia i spał do 5.00 potem wtulił sie do cycków, wypił jednego, dospał po nim do 6.00, potem drugi i znów pospał do 7.45 wyspałam sie wstał głodny i wypił butelkę ale juz sie oswajam z tą myślą... póki chce niech sobie cyca ciągnie choćby dla relaksu
no i znikneły mu te krosty które miał na buźce
Pati fajnie ze zajrzałaś, zastanawiałąm sie jak sobie radzisz, jak nocki, iwdze ze jeszcze Alan daje ci popalić trzymam kciuki kochana żeby sie poprawiło
Przemek w pracy, dziś jest na dzień próbny za mechanika w Sosnowcu
oby ten grudzień jakoś przetrzymać, aż bedą przyjęcia na kopalnię
meżuś zapisał sie do szkoły górniczej dzieki temu lepiej na niego patrzyli na kopalniach w lutym zaczyna naukę
[ Dodano: 01-12-2011, 09:30 ]
Kocura ja też przerwałam 6 waidera, zerwałąm sie troszeczke, potem miałam jakies dziwne plamienia, okres dostałam 5 dni za wczesnie i jest bardzo skąpy, jakbym nadal plamiła tylko i wydaje mi sie ze też przez ćwiczenia, no sama nie wiem...
[ Dodano: 01-12-2011, 09:33 ]
Pati ja tez musiałam kupić zwykłe smoczki canpol i uzywam zwykłych butelek bo z nuka sie dławił a z TT nie umie pićkochana probowalam, on nie bardzo chce pic z butelki, wypija gora 70 ml i to wszystko, tez nie spal i plakal, denerwuje sie przy tej butli, za szybko leci mu chyba, dusi sie, dlawi,uwierz mi, ze myslalam juz o tej butli i nie wiem sama co mam robic
teraz pije ładnie i sie nie dławi
[ Dodano: 01-12-2011, 09:34 ]
i wiecie co mój Konrad nie meczy sie teraz z kupą robi jedną dziennie bez wysiłku, a pijąc tylko pierś robił co 3-4 dni ale wysilał sie przy tym po trzy godziny nawet dłuzej i płakał wiecej
[ Dodano: 01-12-2011, 09:38 ]
szkieletorek szkoda jak dzieciaczka kłują mam nadzieje ze noc mineła bez gorączki
[ Dodano: 01-12-2011, 10:03 ]
Elibell szef dowiedział sie w poniedziałek o zwolnieniu Przemkai ja tego życzę, a powiedz szefostwo sie nie odezwali do męza???
mąż poszedł do niego pogadać ( ale nie prosić sie o powrót a poszedł mu wygarnąć to jak został potraktowany prze jego przydupasa) szef umył ręce, powiedział ze teraz Michał jest odpowiedzialny za tę część warsztatu i jego decyzje są tak samo ważne jak szefa
pokłócili sie ostro, ledwo nie doszło do rękoczynów, szef groził Przemkowi ze go dzieci nie poznają a Przemek mu sie postawił ale szef uciekł co cyrk mówie wam szopka noworoczna
świadectwo pracy dostał normalne, a szef mu groził zę mu wpisze nagane
ale boi sie skarbówki wiec dał mu świadectwo takie jakie być powinno
zobaczymy jaka bedzie wypłata i lepiej ze bedzie taka jaka byc powinna bo to JA ide ja odebrać
miej Panie Boże te mende Pasika w swojej opiece bo jak utnie Przemkowi choćby złotówkę to uduszę go tymi rękami