Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 16:35

ach ci faceci przywiązują się bardziej do ubrań niż kobiety :ico_noniewiem:
no i jedyny sposób to szantaż
święte słowa..cos o tym wiem :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 16:40

dziewczyny
mam pytanko
od paru tygodni mam wysypkę i na udach i łydkach
takie czerwone tyci kropeczki wyglądaja jak pajączki, ale w nocy strasznie swędzą
macie coś takiego??
bo ja czytałam w internecie , ze takie wysypki są normalne bo skóra się rozciąga i staje sie bardzo wrażliwa (dlatego używam tylko oliwki dla niemowlaków)
bądź przez wątrobę (ale ja miałam robione badanie na wątrobę i wszystko wyszło ok), minie to po porodzie
ale żeby pić wapno bo to pomaga
no ciekawi mnie to czy jak zacznę pić wapno to przestanie mnie to w nocy swędzieć( bo dopiero dziś sobie kupiłam to wapno)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 17:03

ja nie nie miałam takich dolegliwości ale wapno działa odczulajaco i czesto pomaga na takie zmiany skórne

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 17:09

Marcia77, oby pomogło
ja zmykam mąż wrócił
papa

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

06 lis 2008, 19:38

manenka wczoraj sie widzialam z kolezanka ktora jest tez w 6 m-cu :ico_ciezarowka: i opowiadala mi wlasnie ze lezala w szpitalu bo miala swedzaca wysypke na udach i rekach. tez jej dawali wapno i nie wiadomo od czego to bylo do tej pory. no ale w kazdym badz razie nic groznego.
a ja dzis ze znajomymi sprzatalam na mieszkanku,kolezanki pomyly mi okna, podlogi, juz mam ustawiona pralke i lodowke. w sobote jedziemy po wypoczynek i meble do kuchni i juz zwozimy ciuszki i szpargaly i sie wprowadzamy w ta sobote :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: taka znajoma mojej mamy powiedziala zeby sie tylko w sobote wprowadzac bo to przynosi szczescie ponoc, no to niech bedzie. :-D
firanki jedynie zawiesimy dopiero w srode bo tak nam akurat obrebi krawcowa no ale mamy zaluzje w oknah wiec przezyjemy :-D :-D :-D

teraz lezakuje sobie bo po calym znowu dniu sprzatania znow mnie kregoslup boli i nogi. a wy macie juz bole kregoslupa albo nog? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 20:14

a wy macie juz bole kregoslupa albo nog? :ico_noniewiem:
no mnie niesety od paru tyg boli kregosłup..teraz jak sie osczedzam to troche mniej..

Awatar użytkownika
jedwabna

06 lis 2008, 20:18

Marcia a masz juz jakies kosmetyki dla dzidzi kupione? jak tak to jakie? bo ja to zupelnie nie wiem co bedzie potrzebne a co nie. i tak sie zastanawialam nad tym talkiem do pupki ze skoro mam juz te chusteczki z rumiankiem kojace to po co jeszcze talk? :ico_olaboga:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

06 lis 2008, 20:20

jak po wizycie u lekarza??
co z Olą??
Ola zdrowa jak rybka, jakaś jednodniowa gorączka. ale jutro jeszcze zostanie w domu, potem ten długi weekend to jeden dzień nic nie zmieni. ja mam ten antybiotyk, już mam zmiany w oskrzelach jakieś, oby tylko pomógł, trzymajcie prosze kciuki :ico_sorki:

jedwabna ale masz fajnych znajomych, dobre koleżanki, super że tak pomagają :ico_brawa_01:

ja miałam bole kręgosłupa w pierwszym trymestrze straszne, a teraz to nie mam już tak dokuczliwych, bardziej mnie dół brzucha ciągnie jak sie przemęcze np tak jak dziś dużo nagarami stałam, ola w domu więc mało lezałam to już mnie boli..

manenka, spróbuj z wapnem - powinno pomóc a jak nie to do lekarza.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 20:28

Marcia a masz juz jakies kosmetyki dla dzidzi kupione?
ja narazie mam emulsje do kąpieli Oliatum - po niej nie trzeba juz uzywac oliwki, nie kupuje zadnego talku, Sudocrem i jeszcze kupie linomag..i narazie tyle

[ Dodano: 2008-11-06, 19:30 ]
trzymajcie prosze kciuki
oczywiscie ze trzymamy :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

06 lis 2008, 21:02

czesc

własnie skonczyłam meczyc pisanie pracy w :ico_ciezarowka: to mnie chyba wena twórcza opuściła

byłam jeszcze na poczcie bo te palanty oczywiscie duzych przesylek nie nosza tylko wrzucaja od razu avizo do skrzynki i musiałam isc po moj ostatni zakup na allegro
http://allegro.pl/item471457423_mamtu_p ... elika.html
całkiem fajne, przyda sie do wózka i do łóżeczka :ico_haha_01:
a wy macie juz bole kregoslupa albo nog?
ja miałam na początku ciązy okropny ucisk na kregosłup ledwo mogłam sie ruszyc, teraz to juz tylko czasami mnie zaboli, bardziej mnie brzuch ciągnie i się napina jak sie przemęcze - podobnie jak u Beatris6
ja narazie mam emulsje do kąpieli Oliatum

a gdzie ją kupiłaś w aptece czy sa w sklepach bo ja właśnie też planuje jej zakup

Beatris60, trzymam mocno kciuki za twoje zdrówko :-)

[ Dodano: 2008-11-06, 21:07 ]
Ragazz twój wózek ma 3 czy 4 koła??
mój ma 4 koła - model X1
Obrazek

ale polecam tez model X3 ma fajny duży kosz
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”