Dalej z Piotrem nie gadam
Miszka ale ci Ntalka daje mam nadzieje ze kaper jakos spokojnie to przejdzie, choc watpie on bardzo zywiolowy jest

nie ma jakiejs różnicy dużejBabki, ja tak z innej beczki-te które juz nie cycują, zwłaszcza Adia, bo Ona chyba najdłużej-tak szczerze i bez ogródek-jak wyglądaja cyce? da się na to patrzeć normalnie, czy tylko przez antyradioaktywną osłonę ołowiową?
zazdroszcze ci moj mimo ze na butli ciagle sie budzi w nocyAl budzi się coraz póxniej, stąd moja decyzja-dziś np obudził się prawie o 7, więc za tydzień odstawiamy
i wtedy walne sobie male C :P jedrne i piekne :P 
ja tak właśnie teraz mam,po wizycie u położnej jak ta powiedziała ze waga nie najlepsza i żebym częściej przystawiała,no to tak wychodzi że co ok.2 godzinki,no i przez to mały zaczął się budzić także w nocy-a przesypiał już prawie całe,ale ok,bo pokarmu mam naprawde sporo,bo to prawda im częściej tym więcej jego jestPompka do cyca co 2 godziny (a nie co 3 jak zwykle) i to do obu a nie do jednego jak dotychczas...no i mase picia....

ło matko dziekuje bardzo mam nadzieje,ze to taki ewenement i moj nalezy do tych normalnychMoja żona po ciąży ma okropne piersi. Są takie nieestetyczne, zwisające jak naleśniki. Jestem estetą i lubię ładne kształty. Co prawda nareszcie schudła i już nie jest taka gruba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość