az nie moge uwierzyc mnie 5 minut i od razu rusza a moze bylo 2 sztuki naraz zaaplikowac???? jedyna jeszcze opcja ja nie probowalam ale mowia ze dizala siemie lniane na pol szklanki wody wypic, a jak nie to lewatywe sobie trzeba zrobic taki zestawic kupisz w aptece nic nie boli:) pod koniec ciazy bedzie jeszcze gorzej z zaparciamimilutka204 kochana zaaplikowałam sobie czopek siedziałam z nim 2 godziny,i nic mnie nie ruszyło nawet ksztyny i co teraz?
zaparcia na 100% są od żelaza jeśli ktoś zażywa, ja nie zażywałam, i teraz też nie muszę na razie,zaparcia mogą też być od żelaza.
ja mam właśnie po żelazie. masakra! w szpitalu po porodzie miałam anemię i mi zapisali żelazo. przez co nie mogłam się wypróżnić. 3 dni pobytu po porodzie, a ja ani razu nie robiłam. (kłamałam że zrobiłam, byle mnie do domu puścili - fakt też był, że o szwy się głuptas bałam)
zapisana jestem na 14:10, ale tam w zasadzie kiedy się przyjdzie, wchodzi się wg kolejki, więc różnie to czasem bywa. Ale z tego co pamiętam, to ginka w śr przyjmuje właśnie od 14, więc wychodziłoby, że będę albo 1 albo 2tibby czekamy na wieści z wizyty, o której ją masz?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość